Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

Beeldarchief

Het beeldarchief van de Oostenrijkse Dienst voor Toerisme bevat 5.000 beelden die gemakkelijk te downloaden zijn en dit geheel gratis voor de reisbranche!

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden.

Het beeldarchief van de Oostenrijkse Dienst voor Toerisme bestaat uit 5.000 beelden met onderwerpen als landschap, plaatsen en steden, kunst en cultuur, gebruiken, architectuur, mensen, sport en vrije tijd, gezondheid, gastronomie etc. Op de site is een handige zoekfunctie waarmee u kunt zoeken naar verschillende thema's zoals zomer of winter, steden, landschap, eten etc. Bedrijfsvoorwaarden, rechten en informatie over beeldbestelling en het gebruik van de beelden vindt u ook op deze internetsite.

Daarnaast is er tevens een beeldmap „Bildwelten", waar ca. 200 imagebeelden van Oostenrijk te vinden zijn.

Het doel van het beeldarchief is het promoten van Oostenrijk als vakantieland evenals reclame voor de republiek Oostenrijk. Daarom staat het beeldmateriaal alle bedrijven ter beschikking voor het maken van kranten, tijdschriften, brochures, advertenties, posters, boeken etc. die Oostenrijk en het toeristische aanbod als thema hebben.

Het downloaden en gebruik van het beeldmateriaal is voor de toeristische branche gratis.

Hoe werkt het?
U kunt zich op www.austrianviews.at registreren. Na registratie ontvangt u uw inloggegevens per mail. Met deze inloggevens kunt u het gewenste beeldmateriaal downloaden.

Hier direct naar www.austrianviews.at