Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

Eugendorf – toegangspoort tot Salzburg

20-08-2012 - Eugendorf, op slechts 8 km van Salzburg, is dé uitvalsbasis om een bezoek aan Salzburg te combineren met het leven op het platteland.

Salzburg Mirabellplatz © TVB Eugendorf

De beste reistijd voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers is de kleurrijke herfst. Maar in deze periode staan er ook veel culturele hootepunten op het programma. Stad of land, in Eugendorf profiteert men van deze combinatie. 

Omringd door romantische heuvels, majestueuze bergen, kristalheldere meren en uitgestrekte weilanden en bossen vergeten vakantiegangers hun dagelijkse beslommeringen in Eugendorf. Heerlijk ontspannen of actief zijn kan hier allemaal. Zo liggen er 11 golfbanen in de directe omgeving, is er een dicht fietspadennetwerk en nog veel meer mogelijkheden voor een sportieve vakantie. Zelfs de Eddy Merckx Classic Bike Marathon heeft hier zijn thuis.

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Salzburg, gelegen op slechts 10 minuten van Eugendorf. De stad van Mozart staat ook deze herfst weer bol van culturele evenementen, zoals tentoonstellingen, theatervoorstellingen, de Salzburger Festspiele en het Salzurger Jazzfestival. Hier beleeft men een mooie combinatie van klassieke en moderne hedendaagse cultuur.

Meer informatie:
www.eugendorf.com


-----------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie over het persbericht en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen Tourismusverband Eugendorf, Helene Galler en Daniela Vergud, tel.: 0043-6225-8424, info@eugendorf.com, http://www.eugendorf.com/