Navigation Indhold Aktiviteter i Østrig

Masser af arrangementer i SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Eventkalenderen for SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental kan tage pusten fra de fleste. Hver eneste dag i skisæsonen kan gæster i området vælge mellem flere forskellige aktivitetstilbud, og disse aktiviteter rækker langt ud over det, der foregår på pisterne.

 © TVB SkiWelt

Noget af det vildeste, der finder sted i SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental, er den 8. Internationale Ski Jöring Night i Ellmau, som i år løber af stabelen den 28. januar. Bag den lokale brandstation er der anlagt en ti meter bred og 500 meter lang oval bane af is, hvor der kan køres om kap. Man stiller op parvis, og forrest har man en motorcykelkører, bagerst en skiløber. Sidstnævnte er forbundet til de mange hestekræfter via et solidt reb, og når motorcyklens pigdæk griber fat i det frosne underlag, gives der gas, mens skiløberen med tungen lige i munden styrer gennem kurverne i fuld fart. Alle er velkomne til at stille op, men er man under 18 år, kræver arrangørerne en forældreunderskrift.

Aktuel førsteplads i prestigefyldt konkurrence
Skiområdet ved Wilder Kaiser har gennem årene modtaget masser af anerkendelse. Der uddeles hvert år priser i mange kategorier, men til én af disse priser er der knyttet en særlig prestige. Der er tale om kategorien ”Mest og bedst skiløb for pengene”, og her har skiområdet endnu en gang opnået topplacering. Man har blandt andet målt på parametre som størrelse, pistekvalitet, lifter, familievenlighed og prisniveau.

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental er et kæmpe område, der byder på ubegrænsede muligheder for perfekt skiløb og dejlige ferieoplevelser. Området lokker med mere end 250 kilometer pister, og der findes over 70 hytter, hvor man kan få stillet sulten og slukket tørsten.

Noget helt specielt ved SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental er den fantastiske natur. Besøg fx det nye mødested Eigberg, hvorfra der er panoramaudsigt 360 grader rundt. Man kan i klart vejr tælle mere end 70 Alpetoppe, der rager op over 3.000 meters højde, og udsigten er ubeskrivelig.

Plads til jetset og børnefamilier
Skiområdet byder på masser af variation, og der er noget for enhver vintergæst. I Kirchberg mødes jetsettet fra Kitzbühel for at drikke champagne på afterskibarerne om eftermiddagen. I Westendorf føler børnefamilierne sig godt tilpas på de brede velpræparerede pister, mens Brixen byder på pister i alle sværhedsgrader Her er kulsorte nedfarter, så eksperterne vil finde masser af udfordringer, men da området samtidig er meget stort, finder man også i Brixen mange børnevenlige områder. Fælles for alle steder er den velkendte østrigske hygge.

Vintergæsten i SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental kan med fordel benytte sig af en af de mange pakkeløsninger, der tilbydes sæsonen igennem. Et af tilbuddene lokker med tre dage på ski, forplejning samt fire nætter på hotel for under 400 euro. Hver betalende voksen kan oven i købet medbringe et barn under 11 år. Skiftes hotellet ud med lejlighed, kan man få seks dage på ski samt syv overnatninger, og prisen er stadig under 400 euro.

Få mere info på skiwelt.at