Navigation Indhold Aktiviteter i Østrig

Zell am See-Kaprun – store ferieoplevelser og attraktiv rabatordning

Zell am See-Kaprun byder på utallige oplevelsesmuligheder. Til lands, hører vandring, golf, klatring samt mountainbiking til de mest populære aktiviteter. Til vands lokker den krystalklare Zellersee til svømning, sejlsport, dykning, vandski og lystfiskeri. I luften kan de modige prøve at paraglide eller springe tandemspring med faldskærm

 © Zell am See-Kaprun Tourismus

Den fire kilometer lange sø, Zellersee, ligger malerisk placeret midt i et fantastisk bjergpanorama, hvor der er udsyn til bjergtinder, som tårner sig op i mere end 3.000 meters højde. Selve byen, Zell am See, ligger på en halvø, som rager et stykke ud i Zellersee. Den gamle bydel er således omgivet af vand på næsten alle sider, og en tur rundt i byen eller en forfriskning på en af caféerne er meget stemningsfuld.

Store besparelser
Med et Zell am See-Kaprun Card i hånden, får man gratis adgang til et stort udvalg af de spændende muligheder, området har at byde på. Mere end 200 lokale overnatningssteder er med i en ordning, hvor gæsten får stillet kortet til rådighed allerede fra første dag, og skæver man til feriebudgettet, er der rigtig mange penge at spare. Hvis en familie bestående af to voksne og to børn benytter kortet fuldt ud, kan der på blot en uge spares omkring 5.000 kroner, så ordningen er blevet en kæmpe succes.

Det populære kort kan benyttes talrige steder. Da de fleste kommer til Zell am See-Kaprun for at opleve den smukke natur helt tæt på, har man lavet aftale med de liftanlæg, der fører op til Kitzsteinhorn, Schmittenhöhe og Maiskogel. Kortet giver desuden adgang til den imponerende Sigmund Thun-kløft samt to kunstige søer, der ligger bag en af Østrigs højst beliggende dæmninger.

Også på og ved Zellersee kan man få glæde af kortet. Det skal blot vises, når man går om bord på MS Schmitten, inden turen går rundt på søen, hvorfra byen og bjergene opleves fra en anden vinkel. Langs søen ligger en række badesteder, og her kan eftermiddagssolen nydes i en liggestol, mens man får et tiltrængt hvil inden næste dags oplevelser i højderne. Alt sammen inkluderet i Zell am See-Kaprun Card.

På eventyr i over 3.000 meters højde
Topstationen på det 3.029 meter høje Kitzsteinhorn er ikke blot det højeste punkt i hele Salzburg-regionen, det er også et højdepunkt for dem, der fascineres af alpine oplevelser. Toppen nås let og komfortabelt med liften, og når man stiger ud, præsenteres man for Gipfelwelt 3000. Start med en tur via den 360 meter lange tunnel gennem den allerøverste del af Kitzsteinhorn og gå direkte ud på udsigtsterrassen, hvorfra der mod syd er frit udsyn til Hohe Tauern Nationalpark. Østrigs højeste bjerg, det 3.798 meter høje Grossglockner, rager markant op, og udsigten er formidabel. Gipfelwelt 3.000 er et moderne oplevelses-center, som naturligvis også kan besøges med et Zell am See-Kaprun Card i hånden.

Information om Zell am See-Kaprun samt kortet fås på www.zellamsee-kaprun.com