Navigation Indhold Aktiviteter i Østrig

atb experience

atb experience foregår i Kärnten fra den 09.-11. juni 2013 under mottoet: "tourism in transition".


atb som tidligere foregik i Wien i januar måned hvert år, har ændret sin form. Fremover vil der hvert andet år være  atb Experience og hver andet år atb Sales.

atb Experience 2013. 9. – 12. juni i Kärnten. Produktudvikling og inspiration i Østrig

Som deltager medvirker du i forskellige grupper til forskellige relevante temaer, der kan bruges i din produktudvikling. Forløbet i grupperne styres af kompetente personer, der har erfaring med teamet, og sørger for at diskussionerne flyder og er saglige, så man virkelig bliver inspireret til nye produktideer. Temaerne fastlægges i marts måned.

I 2013 er det Kärnten - nærmere betegnet Villach og regionen omkring, der er vært for hele arrangementet. Der vil være workshop de to første dage, og herefter er der mulighed for at vælge en produkt inspireret udflugt til et af de 9 bundesländer.

atb experience har fokus på produktudvikling i tidens trend. Målet er at skabe optimale betingelser for networking, produktudvikling og en diskussion om rejsebranchens aktuelle og fremtidige udfordringer. Her møder du de relevante personer fra hotel- og destinationsbranchen, der har indflydelse på det fremtidige østrigske destinationsprodukt.

Deltagelse er GRATIS og indeholder også flyrejsen retur. Vi har et begrænset antal pladser, så vi opfordrer til hurtig tilmelding. Efter tilmelding fremsender vi en endelig bekræftelse.

Læs mere på atb experience hjemmeside

Tilmeld dig her bo.lauridsen@austria.info

atb Sales 2014. 26. – 28.01. i Wien. Den klassiske atb workshop
atb som vi kender den fra de tidligere år. En workshop i klassisk forstand. Invitation og tilmelding sker fra i september 2013.