Navigacija Sadržaj Aktivnosti u Austriji

Slike i tekstovi o odmoru u Austriji

Kao centrala za turističku branšu, ali i za slike i tekstove nevezane uz turizam, Österreich Werbung upravlja bazom slika i tekstova Austrianviews.

 © Österreich Werbung / Peter Burgstaller

Albumi slika sadrže isključivo fotografije koje odgovaraju uz brend „Odmor u Austriji“ – njih oko 320 – te se neprestano obnavljaju i nadopunjuju. Uz to, u našem arhivu Vam na raspolaganju stoji više od 5.000 fotografija najpoznatijih znamenitosti Austrije. Korištenje slika je za turističku i medijsku promociju Austrije besplatna te jedino zahtijeva prethodnu registraciju. Svi navedeni formati fotografija mogu se izravno skinuti, a fotografije u većoj rezoluciji su djelomično dostupne na upit.

U arhivi tekstova nalazi se oko 500 redakcijskih tekstova  Österreich Werbunga. Oni pružaju pregled o temama vezanim uz godišnji odmor ili specijalnim temama, te o aktualnim trendovima. Linkovi sadržani u tekstovima upućuju na web-stranice i događanja. Pod kategorijom „posebne preporuke“ pronaći ćete odlične hotele i restorane kao i preporuke za kulturne i pustolovne doživljaje, koji brend „Odmor u Austriji“ čine uistinu doživljivim.

Tekstove mogu koristiti kako novinari tako i internet-stranice, brošure ili bilo koja druga publikacija. Oni također mogu biti korisni izvor inspiracije u potrazi za informacijama o odmoru u Austriji. 

Pretraživanje je moguće prema kategorijama, ali i prema ključnim riječima (pretraživanjem tekstova). Jedan dio tekstova dostupan je i na engleskom. Dokumenti su pisani na način da će ih biti moguće koristiti i dulje vrijeme. Unatoč tome preporučuje se provjeriti aktualnost podataka prije korištenja. Budući da su stvari u konstantnoj promjeni, biti će nam drago ukoliko nas upozorite da se određeni sadržaj promijenio.

Korištenje arhiva tekstova je besplatno, a moguće ih je koristiti bez ograničenja i bez navođenja autora – u punoj dužini, skraćene, kao navode citata ili promijenjene. Svaki navod nas raduje.

Internet stranica: www.austrianviews.at

Kontakt: foto@austria.info