Navigáció Tartalom Ausztria címszavakban

Új kirándulókártyák

Az új ínyenckártya - 1 kártya, 236 partner

 © Steiermark Tourismus / Hummer
2012. március 1-től a Stájer Termálvidék és Kelet-Stájerország mindent egy kártyára tesz fel: az új ínyenckártyával egy olyan kedvezményes kártyát hoznak létre, amely ilyen formában még nem volt egyik régióban sem. Egy inkluzív- és klubkártya egyben.

A régióban töltött első éjszaka után az üdülővendégek felár nélkül kapják meg az ínyenckártyát, amellyel 120 kirándulóhely, sportolási lehetőség és kulináris élmény vehető igénybe. A 116 partnerszálláshely között találhatunk szállodákat, panziókat és magánszállásokat egyaránt. A személyre szóló ínyenckártyát a helyszínen állítják ki, amely az üdülés teljes időtartamára érvényes 2012. március 1. és október 31. között. A szállóvendégeknek így 21 gasztronómiai egység, 29 múzeum, 550.000 négyzetméternyi vízfelület és olyan közkedvelt kirándulócélok állnak a rendelkezésére, mint a Herberstein vadaspark, a Stájer borszaküzlet, a Gölles pálinkafőzde és a Vorau apátság.
Az Ínyenckártya PLUS legalább három további éjszaka eltöltése után jár – szintén felár nélkül – és biztosít belépést a négy termálfürdő egyikébe (H2O termálfürdő, Bad Waltersdorf gyógyfürdő, life medicine Resort Bad Gleichenberg, Bad Radkersburg parkfürdő).
www.genusscard.at


Steiermark-Card 86 kirándulóhelyre
Az Admonti apátságtól, a Piber ménestől és a Herberstein vadasparktól egészen a Tauplitzalmon közlekedő kirándulóvonatig 86 kisebb és nagyobb stájer kirándulóhely látogatható a 2012-es szezonban a Steiermark-Card üdülési kártyával. A különleges kártya egyszeri díj ellenében váltható és április 1-től október 31-ig érvényes. Egyes kirándulóhelyek ráadásul többször is látogathatóak vele. Az 5. belépőtől minden további belépő ingyenes. Ár: 2012. április 1-től október 31-ig felnőtteknek 69 euró, gyermekeknek 4 éves kortól 33 euró.
www.steiermark-card.net

További regionális vendégkártyák
A legismertebb minden bizonnyal a Schladming-Dachstein Sommercard, amely 2012 nyarán immár 6. szezonját kezdi meg. Nyaranként nagyjából 150 000 vendég használja ezt az üdülési kártyát.
A Salzkammergutcard kedvezményes kártya összesen 130 attrakcióhoz nyitja meg a kapukat a három salzkammerguti tartományban. A Murtalcard szintén vonzó kedvezményekkel szolgál, akárcsak a dél- és nyugat-stájerországi utalványfüzet.