Navigáció Tartalom Ausztria címszavakban

Új szállodák Stájerországban

Stájerország szállodakínálata évről évre új szolgáltatókkal bővül...

 © Steiermark Tourismus / ikarus.cc
Wine & Spa Resort Loisium Südsteiermark
A délstájer Borút mentén található Ehrenhausenben épülő új szálloda, a „Loisium Wine & Spa Resort Loisium Südsteiermark” az építés utolsó fázisába lépett. A négycsillagos szálloda a Langenloisban székelő Loisium-csoport egy újabb fejlesztése.
2012 júniusától 85 kétágyas szoba és 20 lakosztály várja majd a vendégeket. A szálloda kialakításánál kiemelt hangsúlyt fektettek a bor, a SPA és a kortárs építészet témakörökre. A hotel saját szőlőskerttel, különböző éttermekkel, borszaküzlettel, borszeparékkal, SPA és wellnessrészleggel, valamint 400 négyzetméteres rendezvényközponttal büszkélkedhet.
http://www.loisiumlangenlois.at/steiermark/

hotel roomz-graz
A „roomz – graz” elnevezésű új budget dizájnhotel megnyitását 2012 őszére tervezik. A szálloda egyértelműen új színt visz majd a város szálláskínálatába. A vásári negyedben található hotel modern dizájn, dinamikus térkialakítás, innovatív építészeti megoldások, jól átgondolt funkcionalitás és rendkívül jó ár-szolgáltatás arány jellemzi majd. 133 szoba / 276 ágy.
www.roomz-hotels.com, www.roomz-graz.com

Admont: új 4 csillagos Hotel Spirodom
A Gesäuse Nemzeti Parkban található Admont új szállodájának alapkőletételére 2011 szeptemberében került sor. A Mandlbauer-csoport kivitelezésében épülő 4 csillagos, 68 szobával rendelkező szálloda átadását 2012 őszére tervezik.
A „Spirodom” egy olyan négycsillagos hotel kíván lenni, amely magas minőségi igényeket elégít ki és tökéletes feltételeket kínál a felüdüléshez. A panorámaétteremből varázslatos kilátás nyílik majd az Admonti apátságra és a Gesäuse Nemzeti Parkra, emellett rendezvénytermek, wellnessrészleg, fitneszterem és uszoda is várja majd a vendégeket. Megnyitás: 2012 őszén. www.gesaeuse.at