Navigáció Tartalom Ausztria címszavakban

Az „Üdülés Ausztriában” márka új arculata.

Ausztria. Megérkezni és újjászületni Üdülés Ausztriában – feledhetetlen élmények egyedülálló helyeken. Ahol az érzések életre kelnek, ahol újra magunkra találhatunk, ahol test és lélek újjászületik. Az Üdülés Ausztriában egy életérzés!

 © Österreich Werbung
Az Österreich Werbung új reklámfellépése a „megérkezni és újjászületni” jeligével az Üdülés Ausztriában egyedülálló hatására fókuszál – az „inspiráló kibontakozásra”. Ez nem csak az üdülés egy pillanatfelvétele, hanem azt jelenti, hogy a vendég az üdülés után is számos élményt, mint „emocionális szuvenírt” vihet haza magával. „Egy ausztriai üdülésből nem csak a szép emlékek maradnak meg. Itt a különleges üdülési élmény értékes érzelmi emlékké alakul át, ami az üdülővendéget – még, ha csak egy kicsit is – megváltoztatja, és az emlékeiben megmarad egy kép, amely soha nem halványodik el” vélekedett Petra Stolba a kampány stratégiai hátteréről, amelyet az Österreich Werbung a Publicis Group Austriával együttműködésben fejlesztett ki.
 
„A kampány minden eleme átélhetővé teszi a vendég számára az ausztriai üdülés hatását. A fejünkben lévő kép sajátos grafikai ábrázolással jelenik meg. Az üdülővendég egy arcprofil formájában olvad egybe az adott tájjal, és a különleges élmény pillanatával“, magyarázta Michael Scheuch, az Österreich Werbung Brand Management területének vezetője.
Kezdetként hét arcprofil áll rendelkezésre az öt világrész lefedésére az Österreich Werbung különböző marketingaktivitásához. „A képi nyelvben megjelenő precízen kifejlesztett kódok – mint a színezés, a perspektíva vagy a fény – támogatják az Üdülés Ausztriában márka ígéreteit. Az új arculat egyértelmű megkülönböztethetőséget biztos a konkurenciával szemben, mivel az elvonatkoztatott profil nagy mértékben segíti az újrafelismerést, ami tisztán elkülöníti és egyedivé teszi az Österreich Werbung fellépését”, fejtette ki Alexander Rudan, a Publicis Group Austria kreatív igazgatója.

 skifahren oetztal