Navigáció Tartalom Ausztria címszavakban

Az új reklámvonal erős közös munkát tesz lehetővé...

Az új reklámvonal nem csak nemzetközileg optimálisan alkalmazható, hanem elősegíti a különböző nemzeti turisztikai szervezettekkel való közös munkát és így a reklámhatás növelését is.

 © Österreich Werbung
Az ÖW részéről két lényeges tartalmi követelmény szerepelt az új reklámkampányban. „Az „Üdülés Ausztriában” márkára történő koncentrálás mellett a partnerek integrálása is fontos szerepet kapott”, mondta a brandmanager, Scheuch. Ez azt jelenti, hogy a osztrák turisztikai partnerek „Ausztriát” könnyedén beépíthetik saját reklámüzenetükbe. Ehhez ideális lehetőséget kínál az új logó a „megérkezni és újjászületni” jeligével. Másrészről az új reklámvonal kiváló bázis ahhoz, hogy az Österreich Werbung nagyobb kampányok esetében turisztikai partnerekkel együtt lépjen fel.

„Fontos, hogy így a kommunikációban és a költségvetésben olyan szinergiákat használhatunk ki, ami a jövőben nagyobb versenyelőnyt jelenthet majd számunkra”, mondta Stolba.
Az új arculatra vonatkozó pályázati folyamat során a Publicis Group Austria ötleteivel és megvalósítási terveivel meggyőzte a szakmai zsűrit. Az új arculat, amelyen az Österreich Werbung a múlt ősz folyamán dolgozott együtt az ügynökséggel, a 2012/13-as téli szezontól lép nemzetközileg érvénybe.
„Meg vagyok győződve róla, hogy az új arculattal jelentősen hozzájárulunk a hazai turizmus versenyképességéhez. Ezáltal nem csak az „Üdülés Ausztriában” márka tartalmát és esztétikáját közvetítjük és valósítjuk meg megnyerő módon, hanem intelligens együttműködések létrejöttét is elősegíthetjük”, mondta Stolba.

Az Österreich Werbung új arculata
  • elsősorban a vendégre koncentrál, az élményeire és ezek hatására
  • jelentős mértékben emocionális tartalmat hordoz
  • megfelel a definiált célcsoport esztétikai ízlésének (modern, megnyerő, inspiráló)
  • nemzetközileg alkalmazható (a kulturális körök a különféle profilok által kerülnek lefedésre)
  • a különböző turisztikai partnerek számára is integrálható
  • jó differenciálhatóságot biztosít a versenytársakkal szemben

hutte flachau