Navigáció Tartalom Ausztria címszavakban

Síeljen a legjobb körülmények között, foglaljon kényelmesen!

A tiroli SKi-optimal Hochzillertal Kaltenbach a régió "lelke" a maga 181 kilométernyi sípályarendszerével és egyben a legnagyobb a Schultz-csoport 6 síterülete közül.

Skizentrum Sillian Hochpustertal B2B Paket © Schultz Gruppe
Minden Schultz-csoporthoz tartozó síterep Tirolban, Kelet-Tirolban és Karintiában ugyanazon a foglalási rendszeren www.ski-optimal.at vagy a www.osttirol-ski.at oldalon keresztül foglalható. A tavaszi napfényes idejére pedig igazán megéri a régióba foglalni, hiszen ilyenkor az árak a földön járnak: tekintse meg kedvezményes napfényes síelés csomagunkat (Sonnenskilauf Packages) és rendezvényeinket a világhírű Zillertalban!

A 36 modern felvonó és lift minden nap 7.30-tól délután 17.00 óráig tart nyitva és a tökéletes minőségű pályákon egészen 2012. április 21-ig várják a tél és a téli sportok szerelmeseit. A porhóval borított 2.500 méteren fekvő lejtőktől egészen a völgybe érkező pályákig bármit választhatunk, így itt biztosan mindenki megtalálja a számára legnagyobb csúszási élményt nyújtó pályát. Zillertalban pedig igazán egyedülálló a két völgyállomáshoz vezető pálya: a maga 11 kilométeres hoszsával ez zillertal leghosszabb havas völgypályája Aschauba, de választhatjuk a nyolc kilométer hosszú Stephan-Eberharter-Aranypályát is. Mindkét pálya egészen a völgyig hóval borított, ez pedig Zillertalban tényleg egyedülállónak mondható.

Best-Performancers on Board, ezt knálja az Almdudler Park Hochzillertal az Öfelerjochon. A legjobb helyezéseket pedig minden versenyben a SKI-optimal Hochzillertal Kaltenbach viszi haza: utoljára például a skiresort.de oldal 100 sírégió közül választotta ki Zillertalt a legjobb síterületnek. Kíváló helyezést ért el még a hóbiztonság, a pályák állapota, a szolgáltatások, a családbarát hozzáállás és az ár-érték arány tekintetében is. És ha ez még nem lenne elég, akkor érdemes kiemelni a kiváló értékelést a "Hegyi éttermek & hütték" kategóriában is.

A Kristallhütte és a Wedelhütte magas színvonalú szolgáltatásaikkal és Ausztria legmagasabban fekvő borospincéjével teljesen újraértelmezik a hüttevarázslat foglamát. És teszik mindezt garantált hóbiztonsággal a szezon végéig.

A Schultz-Gruppe sírégiói:

Aktuális ajánlatok