Navigáció Tartalom Ausztria címszavakban

Az "Üdülés Ausztriában", mint márka

A legtöbb embernek az ausztriai üdülésről a túrázás, a síelés és a történelmi épületek jutnak eszébe. Ez természetesen mind helyes következtetés, de az ausztriai üdülés ennél sokkal többet jelent! Az "Üdülés Ausztriában", mint márka azt mutatja be, hogy Ausztria milyen érdekességeket és különlegességeket kínál vendégei számára.

 © Österreich Werbung / Andreas Hofer

Márkánk célcsoportja szeret utazni és gyakran utazik. Amikor eldönti üdülése helyszínét, akkor figyelembe veszi a célállomás történelmét és identitását. Üdülése alatt szeretik, ha a helyszínen átéheti és minden ízében megtapasztalhatja az ország adottságait. Ausztria pedig ilyen szempontból háromszorosan is egyedülálló:

1) A mai Ausztria egy hatalmas többnemzetiségű birodalomnak volt a központja, így különböző kulturális hatások érték. Ennek köszönhetően vált termékeny táptalajává a művészetnek és a kultúrának, ahol a hagyományok és a modernitás egyedi és izgalmas kombinációt alkot.

2) Ausztria másik egyedülálló jellemzője a kellemesen lelassult életritmus. Az osztrákok ugyanis kényelmesek, szívélyesek és bájosak. És nem utolsó sorban szeretik élvezni az életet.

3) A különböző tájaknak és a pihentető légkörnek köszönhetően az ausztriai üdülés régi hagyományokra tekint vissza. Az osztrákok igazán szenvedélyes vendéglátók, akiknek szívügyük a vendégek kiegyensúlyozott üdülése és boldogsága. Újra és újra üdülési ötletekkel és különleges javaslatokkal látják el a vendégeket és ösztönzik őket arra, hogy az ausztriai üdülést mindig újabb és újabb oldaláról közelítsék meg.
Hiszen az ausztriai üdülés során mindig új élményekben lesz része a vendégeknek.

Természeti élmények
Ausztria az Alpoktól a Dunáig egészséges, érintetlen természetet kínál hegyekkel, erdőkkel, tavakkal és híres kulturális tájakkal - a természet felfedezésére, az élet élvezetére és a sportos hódításra. A helyismerettel rendelkező házigazdák pedig átadják tudásukat, és lehetővé teszik, hogy minél többet tudjon meg üdülése alatt Ausztriáról.

Kulturális élmények
A császári időszak öröksége, valamint a kortárs művészet és a kultúra nem csak a városokban jelentős, hanem az ország többi részén is. Izgalmas képet ad a klasszikus kultúra és a kortárs művészetek élő és időtálló találkozása.

Kulináris élmények
Elsőosztályú éttermek, világhírű borok, bio termékek sokszínűsége: az osztrák konyha ízletes, magas színvonalú és egyben kreatív összetételét az elkötelezett és innovatív házigazdák biztosítják.

Regeneráló élmények
Ausztria azámos bugyborékoló forrása gyógyvízzel kényezteti a vendégeket, a levegő minősége kiváló és stimuláló, a sóbányák és lápvidékekről származó gyógyító erejű iszap jótékony hatása pedig vitathatatlan. Az osztrák ajánlatok megfelelnek a különböző egészségügyi és rekreációs igényeknek, így csinálva kedvet az egészségtudatos élet és üdülés iránt.

A találkozás élménye
Az osztrák vendéglátók beszélgetnek vendégeikkel, hogy azok még jobban magukénak érezzék az inspiráló vendégszeretetet. A velük való találkozás olyan élmény nyújt, amelyet a vendégek szeretnek, és hagyják, hogy ez az életstílus magával ragadja őket.

Az ausztriai üdülés hatása
A vendégek azért üdülnek Ausztriában, hogy feltöltődjenek és kikapcsolódjanak. Amikor pedig megérkeznek, szívesen próbálnak ki új dolgokat és új tapasztalatokat szereznek látáskörük bővítéséhez. Ez a kölcsönhatás a kikapcsolódás és az izgalmas új élmények között inspiráló benyomásokkal tölti fel a vendégeket és ezáltal új energiákra tesznek szert. Pontosan ez az a hatás, amely egy ausztriai üdülés után marad: egy érzés, amely az üdülés után még sokáig kitart.