Navigáció Tartalom Ausztria címszavakban

Szolgáltatásaink az utazási irodai szakma számára

Segítünk Önnek – ránk számíthat! Az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet folyamatosan tartja a kapcsolatot a magyarországi utazásszervező és -közvetítő irodákkal, rendszeresen tájékoztatja az ausztriai utakat értékesítő szakembereket Ausztria aktuális turisztikai kínálatáról, és összekötõ kapocsként mûködik a magyar és osztrák utazási szakma között. Az évente kétszer megrendezésre kerülő workshopokon lehetőség nyílik az osztrák szolgáltatókkal való személyes kapcsolatfelvételre, tárgyalásokra. Kérdések, kérések esetén bármikor szívesen állunk a kollégák rendelkezésére. Jó munkát, jó böngészést kívánunk!

Holiday Information Line © Österreich Werbung
Tudta, hogy a 2014-es év első felében a magyar vendégek összesen 1.034.747 vendégéjszakát töltöttek Ausztriában?

Az Österreich Werbung legfontosabb törekvése, hogy Ausztriát mint turisztikai desztinációt népszerűsítse és versenyképessé tegye az „Üdülés Ausztriában” márka ápolásával. Ennek érdekében évente több mint 1500 marketingtevékenységet végez világszerte és 20 nyelven elérhető turisztikai honlapot tart fenn.

Mit nyújt önnek az Österreich Werbung budapesti képviselete? A magyar utazóközönség tájékoztatásán túlmenően természetesen a magyar utazási szakmának is számos szolgáltatást nyújtunk térítésmentesen. Napjainkban a gyorsan elérhető információ igen értékes, különösen igaz ez az utazni vágyók információgyűjtési folyamatára. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb, az utazásszervezők és -közvetítők számára ingyenesen rendelkezésre álló szolgáltatásainkat – ezzel is szeretnék támogatni és segíteni mindennapi munkájukat, továbbá növelni versenyképességüket az utaztatási piacon.
 1. Üdülési információs szolgálat
  Információk Ausztriáról magyar nyelven, kérésre tanácsadónk visszahívja önt.
  Ingyenesen hívható információs telefonszámunk:
  00 800 400 200 00 (H–P 10.00–16.00)
  2014-ben több mint 8.000 megkeresés érkezett tanácsadónkhoz, forduljon ön is szakértőinkhez, szerezze be első kézből az információt!
  E-mail: informacio@austria.info
 2. Prospektusküldés
  Adja meg nevét, postacímét a fenti elérhetőségeken, vagy rendelje meg egyenesen honlapunkról, a www.austria.info/hu/prospektusok oldalról, és üdülési szolgálatunk megküldi önnek a kért katalógust.
 3. Hírlevél küldése aktuális információkkal, újdonságokkal
  Évente 4-5 alkalommal e-mailben tájékoztatjuk önt az aktualitásokról.
 4. Tematikus információs csomag küldése
  Utazási irodáknak összeállított speciális prospektuscsomag évente 2-3 alkalommal.
 5. Kifejezetten az utazási szakmának szóló magyar nyelvű turisztikai honlap Ausztriáról
  Osztrák beutaztató partnert vagy idegenvezetőt keres?
  A www.austria.info/hu_b2b oldalon megtalálja az önnek megfelelőt!
 6. Szakmai találkozó – workshop szervezése évente 2 alkalommal
  Ausztria aktuális turisztikai kínálatát és az osztrák utazási szakma képviselőit személyesen is megismerheti a workshopon való részvétellel, legyen szó nyárról vagy télről! 2014-es tavaszi workshop rendezvényünkön 37 osztrák partner talákozott 54 magyar iroda 75 munkatársával!
 7. atb experience és atb sales
  Kedvezményes részvételi lehetőség az atb experience és az atb sales rendezvényeken kétévente 1-1 alkalommal (részben térítésköteles)
  Az atb experience egy innovatív rendezvény a nemzetközi piac döntéshozóival, termékfejlesztőivel, az atb sales pedig Ausztria legnagyobb szakmai turisztikai kiállítása, ahol az értékesítésen van a hangsúly.  2014 januárjában 38 nemzet 450 résztvevője és kb. 300 kiállító jelent meg az atb-n.
 8. access szakmai vásár
  Részvételi lehetőség a kongresszusok, konferenciák, és incentive rendezvények vezető szakmai találkozóján, az access-en. Az elmúlt években 15 nemzet 1.800 döntéshozója találkozott 200 osztrák kiállítóval a kétnapos kiállításon! Az access kétévente kerül megrendezésre.
 9. Fotó- és szöveggyűjtemény katalógusok stb. készítéséhez
  Egyszerű regisztrációt követően, a felhasználási feltételek figyelembevételével kitűnő alapanyag katalógusok készítéséhez, honlap feltöltéséhez. views.austria.info
  Válogasson kedvére a több mint 6.000 darab képet tartalmazó archívumunkból!
 10. Statisztikai és piackutatási eredmények rendelkezésre bocsátása
  A TourMIS egy turisztikai marketing információs rendszer sikeres megvalósulása, a benne található adatok túlnyomórészt térítésmentesen elérhetőek. Ismerje meg az aktuális trendeket az ingyenesen rendelkezésre álló statisztikai adatokból, vegye igénybe az Österreich Werbung adatbázisát: www.tourmis.info
 11. Segítségnyújtás termékfejlesztésben
  A rendelkezésünkre álló statisztikai és piackutatási eredmények alapján segítünk a célcsoportra szabott ausztriai ajánlatok kidolgozásában.

Amennyiben a fenti szolgáltatásokkal kapcsolatban kérdése, észrevétele merülne fel, örömmel várjuk jelentkezését a krisztina.kocsis@austria.info címen.

Bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk az önök aktivitására, valamint kedves utasaikra Ausztriában!