Navigáció Tartalom Ausztria címszavakban
close
Please choose your country:
Or choose your language:

Magyar nyelvű információk Ausztriáról

"Mi minden nap azért dolgozunk, hogy meggyőzhessük Önöket arról, hogy az ausztriai üdülésnek nincs párja. Szeretjük a szülőföldünket, folyamatosan kutatunk újabb rejtett szépségek után és meglehetősen jól kiismerjük magunkat az ausztriai üdülések terén. Kívánságaikat szem előtt tartva, személyesen tájékoztatjuk Önöket, anyanyelvükön."


-    Kiválasztjuk az Önök igényeinek és vágyainak legmegfelelőbb desztinációt.
-    Tippeket adunk programokra, rendezvényekre, a régió speciális ajánlataira.
-    Praktikus és segítőkész tanácsokkal látjuk el ausztriai utazásával kapcsolatban.
-    Ingyenes prospektusokkal és egyéb kiadványokkal látjuk el utazása előtt.
-    A szolgáltatás varázsa nem csak a hozzáértésben, hanem az osztrák üdülés szakértőinek kedvességében és személyes odaadásában rejlik.
-    Gyors és kényelmes szolgáltatás Ausztria kedvelőinek.

Forduljanak hozzánk e-mailben, telefonon, vagy a Facebookon! Mi tudjuk, hol válthatják valóra álmaikat.
Kérésükre szívesen küldünk Önöknek ingyenes kiadványainkból, prospektusainkból.

Ha felhív minket, akkor Bécsben élő burgenlandi kolléganőnk, a magyar gyökereire igen büszke Monika Kreminger veszi fel a telefont. Elmeséli, hogy amikor magányra van szüksége, vagy éppen csak valamilyen eredeti élményre vágyik, akkor sokszor a hegyek felé veszi az irányt... A jól ismert útvonalak mellett alpesi kunyhók várják, ahonnan igazi kincs a naplementét végignézni.  Az esti félhomályban begyújtja a sütőt, hogy családjának és barátaiknak helyi alapanyagokból készítsen vacsorát. Monika véleménye szerint, a tökéletes természeti adottságok az ország talán legnagyobb kincsei.  „Mindig örülök, amikor a magyar vendégek arról az oldaláról szeretnék megismerni Ausztriát, amely nekem talán a legkedvesebb – itt friss a levegő, kitűnőek az ételek.  Mindezek és persze a mesébe illő táj mind azt szolgálják, hogy megváljunk a szürke hétköznapoktól és a stressztől.“  Monika ezek után tekintélyt parancsoló sziklákról, zubogó folyókról és alpesi legelőkről mesél…

Elérhetőségek:
Telefon: 00 800 400 200 00 (díjmentes)
E-mail: informacio@austria.info

Üdülés Ausztriában a Facebookon

Prospektusrendelés