navigatie Inhoud activiteiten in Oostenrijk

Gradonna****ˢ Mountain Resort beste nieuwe hotel

21-11-2013 - Het Gradonna****ˢ Mountain Resort Châlets & Hotel is door skiresort.de verkozen tot het beste nieuwe hotel in een skigebied. Deze luxe acommodatie, met 41 chalets en 4-sterren superior hotel, ligt direct aan de piste in het Großglockner Resort Kals-Matrei.

 © www.schultz-ski.at

Het grootste skigebied in Oost-Tirol heeft dit jaar al de tweede onderscheiding op het erkende testportaal skiresort.de behaald. Ten eerste lukte het Großglockner Resort Kals-Matrei als enige van de 70 werelwijd  op skiresort.de getestte skigebieden en in de categorie gezinnen vijf van de vijf sterren te behalen. Nu is het ook Gradonna****ˢ Mountain Resort Châlets & Hotel, gelegen aan de dalafdaling van Kals, gelukt het podium te bestijgen en werd verkozen tot het beste nieuwe hotel in een skigebied. Alleen al de ligging, ietwat boven Kals met blik op de Großglockner, is uniek.

De tijdloze, heldere architectuur van de 41 chalets en het viersterren superior hotel met de elf meter hoge toren bestaat voornamelijk uit hout en glas. Het interieur wordt bepaald door materialen als sparrenhout, marmer uit Kals en bedden van dennenhout. De infrastructuur is ideaal voor sportieve gasten en gezinnen. Zo bestaat er een directe verbinding met 250 km wandelpaden in het nationale park Hohe Tauern en talrijke kilometers piste in het Großglockner Resort Kals-Matrei. En dat zorgt ervoor dat het Gradonna****ˢ Mountain Resort Châlets & Hotel een vakantiebestemming voor het hele jaar door is.

Wellnessliefhebbers vinden in elk chalet een eigen kleine spa, in het hotel een 3.000 m² groot wellness-, zwem- en saunalandschap met kinderzwemad, glijbaan en tevens een sportwinkel. Het hele resort is vanwege een ondergrondse parkeergarage autovrij. In de winter is er een gratis beginnerspiste, in de zomer een 700 m2 grote verwarmde zwemvijver en een Oost-Tiroolse delicatessenwinkel. Een eigen waterbron verzorgt het resort met drinkwater uit de Hohe Tauern en door het eigen verwarmingsysteem kan het resort zichzelf met warmte verzorgen.

Meer informatie: www.gradonna.at, www.gg-resort.at, www.osttirol-ski.at

Contact

Gradonna****ˢ Mountain Resort Châlets & Hotel
Gradonna 1
9981 Kals am Großglockner
tel.: 0043-4876-82 000
fax: 0043-4876-82 000 777
info@gradonna.at
www.gradonna.at