navigatie Inhoud activiteiten in Oostenrijk

Zwevende limousine en meer luxe in het Hochzillertal

15-11-2012 - In het skigebied SKi-optimal Hochzillertal Kaltenbach staat wintersporters veel luxe te wachten. Zoals ´s werelds allereerste BMW-gondel, luxe hutten of een overnachting in de Eiskristallsuite bovenop de berg.

BMW gondel in het Hochzillertal © Bergbahnen Hochzillertal Gesellschaft mbH & Co KG
BMW gondelprimeur in het Hochzillertal
Met de start van het nieuwe winterseizoen is SKi-optimal Hochzillertal Kaltenbach een wereldprimeur rijker. Want daar kunnen wintersporters zich in de allereerste exclusieve BMW-gondel naar 2.500 m hoogte laten brengen. Er is plek voor 2 personen en is precies zo ingericht als de allernieuwste BMW 7, met leren bekleding, een geluidssysteem, navigatie en stoelverwarming. BMW fans kunnen de gondel online reserveren op www.vipgondel.at of in een pakket op www.hochzillertal.com. Daarbij krijgt men een gereserveerde parkeerplaats bij het dalstation en een skitransportservice tot de wachtruimte bij de lift. Daar geniet men van een glas champagne totdat de gondel er is en men in luxe naar boven kan.

Luxe hutten
De BMW-gondel wordt niet in zomaar een skigebied ingezet. SKi-optimal Hochzillertal Kaltenbach is een van de beste skigebieden ter wereld met 181 km sneeuwzekere piste, goede infrastructuur en hoogstaande huttencultuur. De Wedelhütte ligt op 2.350 m op het hoogste punt van het skigebied en heeft met het gourmetrestaurant Premium Lounge en de hoogstgelegen wijnkelder in Tirol binnen 3 jaar naam gemaakt. Slechts enkele pistes verwijderd ligt de Kristallhütte, al meerdere keren verkozen tot “beste hut ter wereld”.
Wie na de BMW gondel en een bezoek aan de Kirstall- of Wedelhütte nog meer bijzondere dingen wil beleven, kan overnachten op verwarmde ijsbedden in de Eiskristallsuite voor de Kristallhütte. De iglo staat al vanaf 13.00 uur klaar, zodat er nog tijd voor het skiën en relaxen in de hut overblijft.  De stilte van de bergen, de buitensauna en een glas wijn bij de open haard nodigen de gasten voor een sfeervolle nacht in de bergen uit.

Meer informatie: www.hochzillertal.com

--------------------------------------------------------------------------------------

Meer informatie:

Bergbahnen Hochzillertal Gesellschaft mbH & Co KG

A-6272 Kaltenbach

Tel.: 0043-5283-2800

Fax: 0043-5283-2800-19

info@ski-optimal.at

www.ski-optimal.at

www.schultz-ski.at

 

Media   Kommunikationsservice Ges.m.b.H.

PR-Agentur für Tourismus

A-5020 Salzburg, Bergstraße 11

Tel.: 0043-662-87 53 68-127

Fax: 0043-662-87 95 18-5

office@mk-salzburg.at

www.mk-salzburg.at