navigatie Inhoud activiteiten in Oostenrijk

Sterren en koksmutsen in het Großglockner Resort Kals-Matrei

15-11-2012 - Het Großglockner Resort Kals-Matrei in Oost-Tirol haalt deze winter een paar sterren uit de kast. Zo kan men vanaf 8 december baden in luxe in het nieuwe Gradonna****S Mountain Resort Châlets & Hotel. De Adler Lounge heeft weer een Gault Millau koksmuts weten te veroveren.

Gradonna****S Mountain Resort Châlets & Hotel © www.gradonna.at
Gradonna****S Mountain Resort Châlets & Hotel © www.gradonna.at
Gradonna****S Mountain Resort Châlets & Hotel © www.gradonna.at
Gradonna****S Mountain Resort Châlets & Hotel © www.gradonna.at
Adler Lounge in Kals-Matrei © Ski)Hit Osttirol
Adler Lounge in Kals-Matrei © Ski)Hit Osttirol

Nieuw luxe resort in Kals-Matrei
Vanuit het Hotel Resort het Ski Resort in. Het Gradonna****S Mountain Resort Châlets & Hotel midden in het Großglockner Ski Resort Kals-Matrei opent op 8 december haar deuren. Het resort straalt luxe, comfort, design, duurzaamheid en kwaliteit uit. Alle kamers van het hotel zijn gemaakt van de rustgevende houtsoort ‘Zirbe’ (Alpenden). Het resort is autovrij, voor elke kamer en chalet is een parkeerplek in de garage gereserveerd. Het resort telt 12 suites en 42 chalets en een spa van 3.000 m2. Verder is er een skipasservice bij de receptie, gratis skigebied voor beginners, professionele animatie voor de kinderen, hoogstaande lekkernijen uit de keuken en nog veel meer luxe. www.gradonna.at

Gault-Millau koksmuts voor de Adler Lounge
De Adler-Lounge (2.621 m), op de top van het Großglockner Resort Kals-Matrei, is sinds 2009 het hoogstgelegen restaurant van Oost-Tirol. Voor de tweede keer is het pachter, uitbater en topkok Walter Hartweger gelukt een Gault Millau koksmuts binnen te halen. De topkok heeft er voorheen al voor gezorgd dat de Kristallhütte “beste skihut ter wereld” werd. In de allernieuwste Gault Millau uitgave 2013 werd de Adler Lounge voor de tweede keer op rij met 1 koksmuts (13 punten) bekroond. Hier kunnen gasten niet alleen uitstekend eten, maar ook bijzonder overnachten. In de moderne designsuites is het uitzicht op Oostenrijks hoogste berg, de Großglockner ( 3.798 m) en 60 andere drieduizenders spectaculair. De volgende ochtend binden skiliefhebbers na het ontbijt de latten onder en betreden zij als eerste de 110 km vers geprepareerde pistes van het Großglockner Resort Kals-Matrei.

Großglockner Resort Kals-Matrei
Het skigebied Kals-Matrei ligt midden in het bergmassief Hohe tauern in Oost-Tirol. Het is met 110 km piste het grootste skigebied van Oost-Tirol en ligt vlakbij Oostenrijks hoogste berg, de Großglockner (3.798 m).

Meer informatie: www.gg-resort.at 

-------------------------------------------------------------------------------------

Meer informatie:

Ski)Hit Osttirol

Schultz-Gruppe/Zentralbüro für Marketing + Verkauf

A-6272 Kaltenbach

Tel.: +43/(0)5283/2800 • Fax: +43/(0)5283/2800-19

E-Mail: martha@schultz.at

www.osttirol-ski.at • www.schultz.at

Media Kommunikationsservice Ges.m.b.H.

PR-Agentur für Tourismus

A-5020 Salzburg, Bergstraße 11

Tel.: +43/(0)662/87 53   68-127

Fax: +43/(0)662/87 95   18-5

www.mk-salzburg.at

E-Mail: office@mk-salzburg.at