navigatie Inhoud activiteiten in Oostenrijk

Nieuwe wintersportspecial Oostenrijk

04-10-2012 - Onze nieuwe wintersportspecial met de leukste Oostenrijkse skigebieden is online te bekijken en wordt op 4 okotber met Wintersport Magazine meegestuurd.

Skiërs © Österreich Werbung / Peter Burgstaller

De winter staat bijna voor de deur! Tijd dus om wintersportliefhebbers met onze wintersportspecial Oostenrijk te informeren over alle mogelijkheden in de vele bekende skigebieden. De special is al online te bekijken en zal op 4 oktober met de eerste editie van Wintersport Magazine meegestuurd worden.

De wintersportspecial (totale oplage 105.000) wordt in een oplage van 55.000 stuks meegestuurd met de eerste editie van het tijdschrift Wintersport Magazin van dit seizoen. Daarnaast wordt het verspreid via de Margriet Winterfair en diverse joint-promotions in Nederland. Online wordt de campagne gepromoot op www.austria.info/wintersport. Daar worden de hotspots van de 15 gebieden getoond, er worden leuke tips gegeven en er zijn aantrekkelijke arrangementen te vinden en te boeken.

Nieuw deze winter is dat je online kunt bekijken welk skigebied geschikt is voor jou. In samenwerking met wintersporters.nl is er een skigebiedentest opgezet, waarbij bezoekers advies krijgen over welk skigebied het beste bij hun wensen aansluit. www.wintersporters.nl/thema/oostenrijk

De wintersportspecial is ook online te bekijken en te downloaden op: http://bit.ly/wintersportspecial2012.

Met deze wintersportspecial wil het Oostenrijks Toeristenburo de Nederlandse wintersportliefhebbers de meest charmante en leukste skigebieden en touroperators voor de komende winter presenteren. Zo wordt er algemene informatie gegeven over bereikbaarheid, de soorten skipistes, faciliteiten en skischolen, maar ook speciale tips en aantrekkelijke arrangementen die direct te boeken zijn.

Oostenrijk wintersportbestemming nr. 1 Nog steeds is Oostenrijk wintersportland nummer 1. Afgelopen winterseizoen 2011/2012 kreeg Oostenrijk met maar liefst 16,4 miljoen (+4,9%) aankomsten uit binnen- en buitenland: een nieuw record. De Nederlandse aankomsten stegen afgelopen winter met 0,8%. Oostenrijk blijft met bijna 1 miljoen Nederlanderse vakantiegangers en een marktaandeel van meer dan 56% wintersportbestemming nr. 1!

Wintersport op maat?
Voor meer informatie over de wintersportgebieden en een wintersport op maat staat onze informatie-afdeling voor u klaar:
vakantie@austria.info, tel.: 0900 0400181 of via www.facebook.com/toerismeoostenrijk

 

Meer informatie (noot voor de redactie):

Oostenrijks Toeristenburo T
hiebout van den Bergh - Marketing & PR Manager
Tel.: 020-4623502, mail: thiebout.vandenbergh@austria.info


Marjolein Kristen / Projectmanager Wintersportspecial
Tel.: 020-4623500, marjolein.kristen@austria.info