navigatie Inhoud activiteiten in Oostenrijk

Ontwerp je eigen skihelm!

24-09-2013 - De helm is hip en kan op de pistes veel leed voorkomen. Met de allernieuwste actie van het Oostenrijks Toeristenburo kan men een geheel eigen helmdesign ontwerpen en ook nog eens winnen.

Zillertal in Tirol © Österreich Werbung / Wolfgang Zajc

De skihelm… Je ziet ze steeds vaker op de piste! De skihelm is hip, handig en zorgt voor extra veiligheid. Je kunt ze huren of lenen van vrienden, maar een eigen helm waarvan je het design ook nog eens helemaal zelf ontworpen hebt is natuurlijk nog veel leuker!

In het kader van de wintercampagne 2013/2014 heeft het Oostenrijks Toeristenburo een unieke actie bedacht. Tot en met 31 december 2013 kan iedereen in 5 stappen zijn of haar eigen Atomic Troop skihelm ontwerpen op www.austria.info/skihelm. Het ontwerp kan met vrienden op facebook gedeeld worden waarbij minimaal 5 likes verzameld moeten worden om voor de prijs in aanmerking te komen.

Het Oostenrijks Toeristenburo geeft 5 helmen weg. De 5 winnende ontwerpen worden door dezelfde professional op de helm gespoten als die van de Oostenrijkse skiheld met Nederlandse achtergrond Marcel Hirscher. Een onafhankelijke jury zal de 5 beste ontwerpen kiezen. Deze 5 winnaars maken ook nog eens kans op een wintersportvakantie voor 2 personen incl. skipassen.

De skihelm kan op www.austria.info/skihelm ontworpen worden.

Meer informatie:
Oostenrijks Toeristenburo

Thiebout van den Bergh Marketing & PR Manager
Tel.: 020-4623502, mail: thiebout.vandenbergh@austria.info