navigatie Inhoud activiteiten in Oostenrijk

Oostenrijkse winter op de radio!

04-10-2012 - Maandag 15 oktober gaat de wintercampagne van het Oostenrijks Toeristenburo op de Nederlandse radio van start. Radiospots promoten de Oostenrijkse winter. Niet alleen op de piste, maar ook tijdens alternatieve wintersportmogelijkheden.

Almhut in Flachau © Österreich Werbung / Burgstaller

Marketingmix
De wintercampagne van het Oostenrijks Toeristenburo gaat van start met diverse radiospots en online campagnes. Zo worden er van 15 t/m 28 oktober ca. 2.800 spots op in totaal 6 radiozenders uitgezonden (Radio 1, Radio 2, Skyradio, Radio 10 Gold, ORN en E-Power). “Het Oostenrijks Toeristenburo, marktleider met 56% op wintersportgebied, start hiermee een  grote radiocampagne met in totaal 23 uur “Oostenrijk on air” ter promotie van de winterbeleving”, aldus dhr. Alfred Cossmann, directeur van het Oostenrijks Toeristenburo. Met de spots worden luisteraars opgeroepen de Oostenrijkse winter te beleven. De deelnemende partners zijn: Vakantie op de boerderij, Alpenregion Bludenz - Brandnertal, Skicircus Saalbach-Hinterglemm Leogang, Tirol, Gastein en Karinthië.
Naast radio wordt de actie ook online op www.austria.info gepresenteerd.

Verder kunnen er in november in samenwerking met Hallmark 7 wintervakanties in Oostenrijk gewonnen worden en wordt de Oostenrijkse winter tijdens een promotieweekend in een winkelcentrum uitgebreid gepresenteerd.

Winter naast de piste
Met deze wintercampagne richt het Oostenrijks Toeristenburo zich dit jaar naast wintersport ook op de alternatieve wintersportmogelijkheden naast de piste. Van groot belang daarbij zijn de volgende sterke punten van Oostenrijk: gastvrijheid, gezelligheid, authenticiteit, naast de actieve winter ook de winterbelevenis naast de piste, gastronomie en wellness. Zo wordt de wintervakantie in Oostenrijk voor een breder segment toegankelijk gemaakt en wordt na de actieve skiër ook de ontspanning zoekende wintergast bereikt.

Meer informatie: www.austria.info


Voor meer informatie:
Oostenrijks Toeristenburo
Thiebout van den Bergh -
Marketing & PR Manager                                         thiebout.vandenbergh@austria.info 

Martina Hofmeijer - Marketing & Special Projects
martina.hofmeijer@austria.info