navigatie Inhoud activiteiten in Oostenrijk

Oostenrijkse wintersport online

24-09-2013 - De winter staat bijna voor de deur! Tijd dus om wintersportliefhebbers online te informeren over alle mogelijkheden in de vele bekende skigebieden. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met www.wintersporters.nl.

Gezin op wintersport in Schaldming © Österreich Werbung - Peter Burgstaller

Op de website www.austria.info/wintersport presenteren diverse topskigebieden hun beste arrangementen voor doelgroepen als gezinnen, paren en vriendengroepen.
De deelnemende skigebieden zijn:
SkiWelt Wilder Kaiser Brixental, Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, Ski-optimal Hochzillertal Kaltenbach, Oost-Tirol en Großglockner Resort Kals/Matrei.

Samenwerking wintersporters.nl
Voorafgaand aan de campagne zijn de redacteuren van wintersporters.nl in deze topskigebieden van Oostenrijk geweest. Hun ervaringen, belevenissen en tips in de skigebieden presenteren zij via videoblogs op www.wintersporters.nl/weblog.

Verder verschijnt er in het ANWB Ski Magazine een responskaart en redactionele ondersteuning in het tijdschrift ANTON (voorheen Verse Sneeuw). Uiteraard zal de campagne d.m.v. externe e-marketingcampagnes, CPC, op social media platformen en via e-newsletters gepromoot worden.

Wintersport op maat?
Voor meer informatie over de wintersportgebieden staat onze informatie-afdeling voor u klaar:
vakantie@austria.info, tel.: 0900 0400181 of via www.facebook.com/toerismeoostenrijk

Meer informatie (noot voor de redactie):

Oostenrijks Toeristenburo
Thiebout van den Bergh - Marketing & PR Manager
Tel.: 020-4623502, mail: thiebout.vandenbergh@austria.info

Sabine van Zundert / Projectmanager Wintersport Online
sabine.vanzundert@austria.info