navigatie Inhoud activiteiten in Oostenrijk

Promotieweekend Oostenrijk in Hoofddorp

19-11-2012 - Van 23 t/m 25 november promoot het Oostenrijks Toeristenburo samen met 6 Oostenrijkse skigebieden de winter in het winkelcentrum 'Hoofddorp winkelstad'. Een weekend vol Oostenrijkse gezelligheid, activiteiten en een bijzondere tentoonstelling.

Skiën bij Uttendorf © Österreich Werbung / Hannes Kutzler

Ter promotie van de winter in Oostenrijk organiseert het Oostenrijks Toeristenburo samen met 6 Oostenrijkse skigebieden een promotieweekend in Hoofddorp. 3 dagen lang, van vrijdag 23 t/m zondag 25 november kunnen bezoekers hier genieten van leuke activiteiten, de Oostenrijkse gezelligheid en tips voor het aankomende winterseizoen 2012/2013.

Activiteiten
Het winkelcentrum 'Hoofddorp winkelstad Polderplein' (www.hoofddorpwinkelstad.nl) zal omgetoverd worden in winterse sferen. Gezellige winters ingerichte stands en diverse activiteiten maken de bezoekers enthousiast voor de winter in Oostenrijk. Zo kan men zich in een echt Oostenrijk winters landschap laten fotograferen, een persoonlijke bio-meting laten maken, kinderen worden geschminkt, er is een tekenhoek, een après-ski karaoke en bij het rad van fortuin zijn leuke prijzen te winnen. Verder zal er in het winkelcentrum nog een bijzondere fototentoonstelling te zien zijn waarop naast het skiën ook nog de andere aspecten van een vakantie in Oostenrijk te zien zullen zijn, zoals sneeuwschoenwandelen, huskytochten, wellness etc. De deelnemende Oostenrijkse partners zijn: Vakantie op de boerderij, Alpenregion Bludenz - Brandnertal, Skicircus Saalbach-Hinterglemm Leogang, Tirol, Gastein en Karinthië.

Wintercampagne 2012/2013
Het promotieweekend is onderdeel van dé grote wintercampagne van het Oostenrijks Toeristenburo met ca. 2.800 spots op in totaal 6 radiozenders, printadvertenties en online campagnes. Met deze wintercampagne richt het Oostenrijks Toeristenburo zich dit jaar naast wintersport ook op de alternatieve wintersportmogelijkheden naast de piste. Van groot belang daarbij zijn de volgende sterke punten van Oostenrijk: gastvrijheid, gezelligheid, authenticiteit, naast de actieve winter ook de winterbelevenis naast de piste, gastronomie en wellness. Zo wordt de wintervakantie in Oostenrijk voor een breder segment toegankelijk gemaakt en wordt na de actieve skiër ook de ontspanning zoekende wintergast bereikt.  

Meer informatie: www.austria.info 


Voor meer informatie:
Oostenrijks Toeristenburo 
Thiebout van den Bergh                                       
Marketing & PR Manager
thiebout.vandenbergh@austria.info 

Martina Hofmeijer
Marketing & Special Projects 
martina.hofmeijer@austria.info