navigatie Inhoud activiteiten in Oostenrijk

Maart is feestmaand in SkiWelt Wilder Kaiser Brixental

21-11-2013 - Tijdens de ´Skihutten-Gaudi-weken´, van 8 t/m 30 maart 2014, worden de gasten met veel extra’s verwend: gratis skigidsen, aantrekkelijke arrangementen en live muziek in de vele skihutten maken de wintervakantie tot één groot feest.

Feest op berg © SkiWelt Wilder Kaiser Brixental

Wintersportliefhebbers die in maart hun vakantie in de dorpen van SkiWelt Wilder Kaiser Brixental boeken staat heel wat te wachten. Zo staan van maandag tot en met vrijdag dagelijks vanaf 9 uur voor alle gasten (met geldige gastenkaart) gratis skigidsen klaar die de beste pistes, de mooiste en meest zonnige afdalingen in de Skiwelt kennen. Na een succesvolle skisafari hoort natuurlijk ook de perfecte après-ski en zij kennen de leukste skihutten.

Muziek in alle hutten

Elke middag kan er in de 84 skihutten gefeest worden. Dan kan men op de zonnige terrassen genieten van live muziek. Van gezellige volksmuziek tot en met jazz, de coolste beats of rock, er is voor ieder wat wils.

Aantrekkelijke arrangementen

Nog aantrekkelijker zijn de te boeken arrangementen van 15 t/m 30 maart 2014. Dan ontvangt men in het kader van de ´SuperSkiWeken´ nog eens 25% korting op de gehele vakantie incl. acommodatie, skipas, skihuur en skiles.

Het alternatief voor gezinnen: kinderen tot 15 jaar skiën in deze periode gratis indien een volwassenen een skipas van minimaal 3 dagen koopt.

Als eerste de piste op

Tenslotte: vanaf 15 maart kunnen ook vroege vogels zich op de uitgebreide openingstijden verheugen. De liften zullen dan tot en met het einde van het seizoen al om 8 uur geopend zijn.

Het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk!

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is, met 279 kilometer piste, 91 supermoderne liften, 70 gezellige skihutten en bijna 8 kilometer verlichte rodelbanen, het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. De regio, met de plaatsen Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Brixen im Thale, Westendorf, Hopfgarten en Itter, is makkelijk te bereiken door zijn gunstige geografische ligging. Vanaf München, Salzburg en Innsbruck is het met de auto ongeveer een uur rijden naar de sneeuw.

Meer informatie: www.skiwelt.at

Contact