Navigație Cuprins Activități în Austria
close
Please choose your country:
Or choose your language:

Alpin Rentals, luxul este standardul nostru!

Priveliste asupra Zell am See Kaprun © Alpin Rentals de la
€ 29,50
Pregătiri de iarnă la Resort Avenida Mountain Lodges Kaprun

Servicii incluse:
  • 7 nopți cazare in apartament de lux pentru 6 persoane (2 dormitoare si 2 bai)
  • taxa de stațiune
  • prosoape și așternuturi de pat
  • Wireless inclus
  • locuri de parcare
  • există posibilitatea de a comanda micul dejun contra cost
     

Preț:  € 29,50 de persoană pe noapte

Valabilitate: 31.01 – 07.02.2015


Caută disponibilitate

Descriere sumară

Alpin Rentals oferă cele mai frumoase apartamente, situate în cele mai bune zone în Kaprun - Zell am See - Saalbach - Leogang. Lux, confort și o atmosferă plăcută. Rezervați unul din cele mai frumoase apartamente pentru vacanța dumneavoastră! 

Alpin Rentals oferă cele mai frumoase apartamente, situate în cele mai bune zone în Kaprun - Zell am See - Saalbach - Leogang. Lux, confort și o atmosferă plăcută. Rezervați unul din cele mai frumoase apartamente pentru vacanța dumneavoastră! Dispunem de numeroase posibilități de cazare, toate foarte bine poziționate.

Spre exemplu, la cabanele Avenida Mountain Lodges Kaprun, puteți beneficia de un apartament foarte confortabil și de calitate. Apartamentele cu design alpin sunt dotate cu bucătărie și băi luxoase. În plus, vă puteți bucura de saună, cameră de relaxare, cabină cu infraroșii, bar pentru cafea și o priveliște panoramică asupra munților. Dacă doriți să utilizați piscina și restaurantul, vizitați Avenida Mountain Resort Kaprun. În ambele clădiri avem apartamente pentru între 1 și 10 persoane.

Desigur, puteți alege și între alte apartamente:
Alpine Resort: un complex de apartamente luxoase, cu saună, construit într-un loc liniștit. Reședința Kitz: locuințe spațioase la numai câteva minute distanță de centrul Kaprunului. Avenida Residenz situată lângă cetate, cu două penthouse-uri excelent dotate, apartamentele Avenida Ski & Golf Resort sau apartamantele Style. Doriți să călătoriți cu întreaga familie? Atunci cabanele Avenida Panorama Chalets sunt alegerea perfectă (până la 16 persoane).

La cabanele Avenida Mountain Lodges Kaprun, puteți beneficia de un apartament foarte confortabil și de calitate. Apartamentele cu design alpin sunt dotate cu bucătărie și băi luxoase. În plus, vă puteți bucura de saună, cameră de relaxare, cabină cu infraroșii, bar pentru cafea și o priveliște panoramică asupra munților. Dacă doriți să utilizați piscina și restaurantul, vizitați Avenida Mountain Resort Kaprun.

Pe durata întregii vacanțe petrecute la unul din apartamentele Alpin Rentals, avem grijă să nu vă lipsească nimic, de la prosoape, așternuturi, serviciul de curățenie la final, Wifi, loc de parcare, ș.m.a.  
 
Priveliste asupra Zell am See Kaprun © Alpin Rentals
Priveliste asupra Zell am See Kaprun © Alpin Rentals
Apartamente de lux © Alpin Rentals
Apartamente de lux © Alpin Rentals
Interior apartamente lux © Alpin Rentals
Interior apartamente lux © Alpin Rentals
Interior apartamente lux © Alpin Rentals
Interior apartamente lux © Alpin Rentals

Contact

înapoi la oferte