Navigație Cuprins Activități în Austria
close
Please choose your country:
Or choose your language:

Cadouri de Crăciun de la Designer Outlet Parndorf

Sunteți în căutarea cadoului potrivit pentru Crăciun? Atunci trebuie să puneți pe listă o vizită la McArthurGlen Designer Outlet Parndorf! În cele peste 130 de magazine veți găsi cu siguranță cadoul perfect pentru cei dragi și chiar mai mult...

 © McArthurGlen
© McArthurGlen
 © Designer Outlet Parndorf
© Designer Outlet Parndorf
 © Designer Outlet Parndorf
© Designer Outlet Parndorf
Bucurați-vă de o perioada dinainte de Crăciun la o excursie în Austria și shpping de luxe în centru comercial McArthurGlen Designer Outlet Parndorf.  La noi găsiți cele mai faimoase branduri, designer de podium, mărci de lux și noi trenduri de lifestyle precum Armani, Calvin Klein, Escada, Jack Wolfskin, Nike, Superdry și mulți alții. Și prețurile sunt tot anul între 30 și 70 % mai ieftine decât în magazinele standard. Deci nu trebuie să ratați acest punct de atracție al regiunii care vă oferă o experiență de shopping memorabilă, care vă va umple inimile de bucurie și dressing-urile cu ținute de excepție. Iar mai ales în perioada dineintea Crăciunului, puteți alege de aici cadourile potrivite pentru întreaga familie. Puneți-vă o dorință doar...

O zi de shopping în McArthurGlen Designer Outlet Parndorf începe foarte relaxat datorită infrastructurii impecabile. Dacă veniți cu mașina proprie, aveți la dispoziție o mulțime de locuri de parcare gratuite. Iar dacă sunteți cazați la Viena, puteți folosi autobuzele care fac legătura cu orășelul de shopping. În VIena stația este ușor accesibilă, fiind vis-à-vis de Opera de Stat.

Iar odată ajunși aici arhitectura deosebită a orășelului cu bulevarde, piețe generoase și cafenele vă asigură o zi de neuitat. Și pauza binemeritată de prânz pentru reîncărcarea bateriilor o puteți face într-unul din savuroasele restaurante de aici. Fie că veniți la shopping cu prietenii sau cu familia,  McArthurGlen Designer Outlet Parndorf este locul unde fiecare se va simți minunat.

Program:
 
Luni- Joi: 09:30 - 19:00
Vineri: 09:30 - 21:00
Sâmbătă: 09:00 - 18:00

Special pentru agenții de turism: vă putem oferi pentru clienții dvs. o serie de avantaje suplimentare printre care "Pașaportul personal de shopping" prin care turiștii vor beneficia de un discount suplimentar de 10%. Pentru informații și detalii contacta-ți:
Claudia Kamerad, MA
Tourism Executive
T: +43 (0) 2166 3614 46
M: +43 (0) 664 88342484
F: +43 (0) 2166 3615
claudia.kamerad@mcarthurglen.com
 

Contact