Navigație Cuprins Activități în Austria
close
Please choose your country:
Or choose your language:

Cele mai noi hoteluri de top din Tirol

Un complex montan direct lângă pârtie, un hotel de design luxos și un hotel de lifestyle în stil tirolez formează trioul exclusiv al cazărilor care se vor inaugura în acest sezon în Tirol.

 © Hotel Anthony's
Anthony's, St. Anton am Arlberg
La o aruncătură de băț de la stația din vale a intalațiilor de urcare Galzigbahn și Rendlbahn, în mijlocul zonei pietonale din metropola schiului St. Anton, va fi inaugurat pe data de 30 noiembrie 2012 hotelul de 4* „Anthony's“: lifestyle în stil tirolez, arhitectură contemporană, design tânăr. 47 camere și apartamente, complex SkySPA cu priveliște panoramică asupra stațiunii, depozit exclusiv de schiuri și clăpari. Farmacie în inetriorul clădirii.
www.anthonys.at

Gradonna Mountain Resort ****s, Kals pe Großglockner
La poalele celui mai mare Parc Național din Austria se întinde complexul de 4* Superior „Gradonna Mountain Resort“, care își va deschide porțile pe data de 8 decembrie 2012. Complexul deține un hotel cu 250 de paturi, toate din lemn de tisă. O zonă de 3.000 m² Spa și 41 cabane cu saună proprie. Punct de atracție: legătură directă cu regiunea de schi din Großglockner, Kals-Matrei.
www.gradonna.at

Hotelul zhero, Kappl din valea Paznaun

Din 12 decembrie 2012 vacanța în Kappl va avea o nouă dimensiune a luxului: hotelul zhero de 4* va îmbogăți peisajul cu cele 60 de camere ale lui, 9 apartamente și 5 penthouse-uri. Lifestyle, design și delicii culinare de excepție, împreună cu osală de fitness, salon de frumusețe și o zonă SPA de 900m² promit o vacanță regală.
www.kappl.com