Navigație Cuprins Activități în Austria
close
Please choose your country:
Or choose your language:

theALPS 2012

Pe data de 13 și 14 septembrie își deschide porțile la Innsbruck evenimentul adresat factorilor de decizie din industria turismului, care vor avea oportunitatea pe lângă cumpărarea și vânzarea produselor turistice să afle cele mai noi tendințe din turismul alpin.

Conceptul de târg și rețea profesională theALPS oferă o gamă largă de platforme, prin care sunt posibile schimbul de experiență, dezvoltarea profesională și încheierea unor parteneriate de succes. În spațiul de desfășurare a theALPS se vor aprofunda contactele realizate deja în prealabil pe platforma online care vine să sprijine virtual evenimentul. Platforma online pune la dispoziție 365 zile din an informații complete despre profilul ofertanților și a cumpărătorilor, a produselor tranzacționate și a dorințelor încă nesatisfăcute.

La evenimentul de seară în prim plan va fi relaționarea cu cei prezenți. Idei inedite și de mare interes îi așteaptă pe participanți pe data de 13.09. la decernarea premiilor theALPS și la simpozionul theALPS de pe data de 14.09., care se adresează tematic industriilor ecologice și comerțului echitabil în spațiul alpin european. Oficiul Național de Turism al Austriei vă va întâmpina ca și gazdă națională alături de gazdele regionale Tirol Werbung și Innsbruck Tourismus.

Informații detaliate și înscrieri: www.the-alps.eu