Navigație Cuprins Activități în Austria
close
Please choose your country:
Or choose your language:

Insulă de lifestyle pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Staţiunea de schi Ischgl este văzută ca o metropolă a Alpilor: de la schi de cea mai bună calitate, la concerte susţinute de vedete internaţionale, entertainment, evenimente şi shopping la cel mai înalt nivel, până la capodopere culinare.

 © Paznaun Ischgl
La Ischgl, în Paznaun, totul este gândit şi trăit la superlativ. Iarna este întâmpinată aici cu o combinaţie perfectă între o ofertă extraordinară pentru practicarea sporturilor de sezon şi oportunităţi de distracţie nelimitate. De aceea staţiunea cu 1.500 suflete, Ischgl, este un Eldorado al sporturilor de iarnă, premiată în mai multe rânduri, atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Serviciile de la Arena Silvretta sunt îmbunătăţite anual, pentru ca schiatul în Ischgl să fie o experienţă deosebită.

Concertul Top of the Mountain, cu vedete internaţionale, susţinut chiar în mijlocul pistei garantează distracţie la superlativ, iar cabanele-gourmet îi aşteaptă pe turişti cu o arhitectură avangardistă şi specialităţi culinare deosebite. În plus, tinerii energici pot să îşi demonstreze măiestria în parcul PlayStation® Vita Ischgl Snowpark.

Binenţeles că Ischgl este o regiune de schi perfectă - fiind totodată şi cea mai mare regiune interconectată din Tirol - cu instalaţii moderne şi zăpadă garantată până la începutul lunii mai. Cei peste 238 km de pârtii şi cele 44 de instalaţii de urcare din Arena Silvretta ajung până la 3.000 m altitudine şi chiar până în paradisul fiscal elveţian, Samnaun. În plus, regiunea de schi poate fi acum admirată şi de acasă printr-un simplu click pe Google Street View.

Din punct de vedere al distracţiei, Ischgl este o locaţie unică: atmosfera de après-ski care domneşte în majoritatea localelor situate de-a lungul promenadei, buticurile şi restaurantele la standarde înalte, lounge-urile cu trabucuri sau discotecile foarte încăpătoare, sunt elementele ce garantează distracţia şi după încheierea zilei pe pârtie. La acestea se adaugă şi evenimente cum ar fi "Concursul de sculptură în zăpadă" la care participă artişti internaţionali, legendara "Cupa stelelor pentru bucătari" sau "Campionatul Mondial de Schi pentru Gastronomie" şi nu în ultimul rând, cele trei concerte Top of the Mountain. Sezonul de iarnă începe la Ischgl cu concetrul Top of the Mountain Opening de pe 29 noiembrie 2014 şi se încheie cu legendarul concert Top of the Mountain, de pe 02 mai 2015.