Navigație Cuprins Activități în Austria

Marca „Vacanţe în Austria“

Majoritatea dintre noi se gândesc când vine vorba de vacanţă în Austria la drumeţii, schi, Viena şi clădiri istorice. Pe bună dreptate. Dar, vacanţa în Austria reprezintă ceva mai mult! Acest plus este prezentat de marca „Vacanţe în Austria“: ea arată care sunt elementele ce fac din Austria un loc interesant şi special pentru turişti.

 © Österreich Werbung / Peter Burgstaller
Această marcă se adresează unui grup de consumatori cultivaţi, care petrec mult timp călătorind. Sunt consumatorii care atunci când aleg o destinaţie turistică, se interesează de istoria şi de identitatea acesteia. Sunt aceia care îşi doresc ca odată ajunşi acolo să trăiască experienţe unice şi să afle lucruri noi.

Sunt trei aspecte care fac din Austria destinaţia perfectă pentru ei:

1) Austria contemporană a fost cândva centrul unui mare imperiu, ceea ce a făcut ca ea să fie influenţată de diferite culturi şi tradiţii. Astfel, a fost creat şi un mediu propice pentru dezvoltarea culturii şi artei, care îmbină perfect tradiţia cu modernismul.

2) Modul de viaţă al oamenilor de aici este deosebit. Austriecii sunt oameni comozi, inimoşi şi foarte şarmanţi. În plus, ei sunt şi foarte mari cunoscători ai plăcerilor vieţii.

3) Datorită reliefului diversificat şi climei potrivite, Austria este o ţară cu tradiţie în ceea ce priveşte turismul. De aceea austriecii şi austriecele sunt gaze desăvârşite, a căror grijă principală este ca oaspeţii lor să aibă o vacanţă reuşită. Ei vin mereu în întâmpinarea turiştilor cu idei noi, le fac acestora sugestii şi îi încurajează să descopere sau să încerce lucruri noi. O vacanţă în Austria este într-adevăr un prilej de a trăi şi a afla lucruri minunate ...

Desoperiţi natura
De la Alpi şi până la Dunăre, Austria vă oferă o natură sănătoasă şi inactă, cu munţi, păduri, lacuri şi monumente naturale renumite - multă natură pentru a fi descoperită, savurată sau cucerită prin sport. Austriecii, buni cunoscători ai locurilor, îi vor ajuta pe turişti să descopere tainele naturii până în cel mai mic detaliu.

Descoperiţi cultura
Moştenirea rămasă de pe vremea imperiului, la care se adaugă arta şi cultura contemporane, vă oferă posibilitatea de a descoperi comori culturale, atât în oraşe cât şi în zona rurală. Foarte intrigantă este combinaţia dintre clasicismul maiestos şi vitalitatea culturii contemporane.

Descoperiţi arta culinară
Restaurante de înaltă clasă, vinuri renumite, o multitudine de produse bio: bucătăria austriacă este delicioasă, de o calitate incontestabilă şi creativă. Ea este susţinută de producători pasionaţi şi inovativi, ajutaţi de operatori foarte dedicaţi. 

Descoperiţi regenerarea
Din numerose izvoare ale Austriei curge apă termală, aerul este curat şi revigorant, iar salinele şi mlaştinile au efecte deosebite. Austria oferă soluţii care răspund nevoilor curative sau de relaxare şi care îi determină pe turişti să trăiască sănătos chiar şi după terminarea vacanţei. 

Descoperiţi oamenii
Austriecii sunt gazde care vin în întâmpinarea oaspeţilor. Ei vor să aducă ţara şi localnicii mai aproapte de cei care îi vizitează. Prima întâlnire cu austriecii este mereu o experienţă deosebită. Ei îşi întâmpină oaspeţii cu stilul lor prietenos şi deschis, molipsindu-i apoi cu lejeritatea lor. 

Efectul vacanţei în Austria.
Turişii care îşi petrec vacanţa în Austria au parte de linişte şi de regăsire de sine. În plus, ei prind curaj să descopere lucruri noi şi să trăiască experienţe inedite, care le vor lărgi orizontul. Alternanţa între relaxare şi suspans este benefică şi energizantă. Acesta este efectul vacanţei în Austria: Un sentiment, care rămâne mult timp după ce vacanţa a luat sfârşit.