Navigație Cuprins Activități în Austria
close
Please choose your country:
Or choose your language:

Ischgl – activităţi pe pârtii şi în afara lor

Cine crede că ştie deja fiecare colţişor al domeniului schiabil Ischgl, va avea o surpriză plăcută în 2013. Telecabina "Piz Val Gronda" aduce zonei un plus, cu o nouă zonă de freeride şi trei kilometri de pârtii.

Ischgl 2013 © Tourismusverband Paznaun Ischgl
Ischgl 2013 © Tourismusverband Paznaun Ischgl
 © Tourismusverband Paznaun – Ischgl
© Tourismusverband Paznaun – Ischgl
 © TVB Paznaun – Ischgl
© TVB Paznaun – Ischgl

Noua telecabină suspendată „Piz Val Gronda“ intră în funcţiune de la începutul lunii decembrie, având capacitatea de a transporta într-o gondolă 150 de persoane, până la 2.812 altitudine, pe un teren până acum necunoscut. Sus, pe vârful Piz Val Gronda se deschide în toată frumuseţea Valea Fimba, cu privelişte asupra vârfurilor Fluchthorn, Wildspitze şi Hoher Riffler. De acolo, o pârtie roşie, cu o lungime de trei kilometri şi o fifernă de altitudine de 517 metri, duce în Valea Vesil. O atracţie deosebită este şi noua zonă de freeride care se întinde până în Valea Fimba. Versanţi cu zăpadă neatinsă în afara pârtiilor, îi aşteaptă pe cei care iubesc freerideul.

Printre evenimentele iernii în capitala lifestyle-ului din Alpi, sunt şi numeroasele experienţe culinare – de la bucătăria tiroleză la restaurante cu stele – care pot fi găsite atât în vale cât şi sus, pe pârtii. Un pont secret este casa alpină Idalp. Acest templu culinar de prima clasă se află în mijlocul peisajului înzăpezit, având un „Mountain VIP Club“ propriu pentru un număr maxim de 300 de membrii. Înregistrarea pentru a deveni membru se face direct, la adresa m.vipclub@silvretta.at. Când ziua de schi se încheie, atmosfera se încinge şi în afara pârtiilor. Niciunde altundeva distracţia la après-ski nu se compară cu cea de la Ischgl. Diversitatea localurilor şi stiluri sunt unice în spaţiul alpin. Acelaşi lucru este valabil şi pentru atmosfera din cluburi, în care iubitorii nopţilor dansează şi flirtează până în zori de zi.

Contact