Navigație Cuprins Activități în Austria
close
Please choose your country:
Or choose your language:

Tirol începe noul sezon cu forțe noi!

În acest sezon Tirol vă așteaptă cu o nouă bijuterie în Alpi, regiunea de schi „Ski Juwel“, noi instalații de urcare ultramoderne, cafeneaua la cea mai mare altitudine din Austria și cu un nou „loc sub soare“ și posibilitatea pentru fiecare de a-și realiza propriul clip video pe schiuri.

 © Tirol Werbung
Noua bijuterie din Alpi, regiunea de schi „Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau“
Cea mai recentă bijuterie din Alpi se inaugurează în decembrie 2012 și va străluci peste valea Alpbachtal și Wildschönau. Cele două regiuni distincte au fost conectate cu noua telegondolă de 8 locuri și pun la dispoziție împreună 145km de pârtii cu zăpadă sigură. Noua regiune de schi astfel formată intră în primele 10 regiuni de schi din Tirol.
www.alpbachtal.at
www.wildschoenau.com

Noua gondolă Wildspitzbahn & cafeneaua la cea mai mare altitudine din Austria
Noua gondolă Wildspitzbahn (cu 61 de cabine) este nu doar rapidă ci și foarte confortabilă, aceasta începându-și activitatea din octombrie 2012 pe ghețarul Pitztal: în doar 6 minute puteți ajunge cu gondola pe vârful Hinteren Brunnenkogel (3.440 m), cel mai înalt gehețar din Austria. Aici vă puteți relaxa în cea mai înaltă cafenea din Austria de unde puteți admira o priveliște spectaculoasă asupra vârfului Wildspitze (3.774 m) și a altor piscuri peste 3.000m.
www.pitztaler-gletscher.at

Fii vedetă în propriul clip video pe schiuri: noua rută de ski cross cu un traseu dotat cu ski movie în stațiunea St. Johann
Stațiunea St. Johann a pregătit un nou punct de atracție: noua rută de ski cross cu un traseu dotat cu ski movie, care a fost suplimentat pentru noul sezon cu 120m, și care pune la dispoziția pasionațiolr de freeski și snowboard posibilitatea de a-și filma performanțele și de a le urmări ulterior pe Internet. Traseul integrat într-n snowpark cu obstacole și rampe precum și un traseu în valuri și cu întoarceri înguste oferă o aventură plină de adrenalină pură.
www.bergbahnen-stjohann.at

Ce se pregătește în Kitzbühel?
Regiunea din jurul stațiunii Kitzbühel nu se numără degeaba printre cele mai îndrăgite din Austria: poate concura cu cele mai faimoase regiuni de schi din lume, iar instalațiile de urcare sunt de ultimă generație. În acest sezon noutatea este oferită de instalația de urcare Waldebahn de pe renumitul Hahnenkamm. Un telescaun de 6 locuri va înlocui instalația de urcare veche Walde și telescaunul „Zweitausender“ a fost înlocuit cu unul modern de 8 locuri.
www.kitzalps.com

Pârtii pentru distracție în SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental & „SunOrama“ în Imst
Regiunea de schi Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental își adaugă în dotare 3 noi pârtii de distracție în Söll cu peste 40 obstacole și trasee iar în Brixen va fi instalată o rută permanentă cu cronometru. Iar pentru cei care vor doar să se relaxeze, la stația din munte Alpjoch (2.100 m) din Imst se va inaugura un nou punct de întâlnire pentru iubitorii soarelui: „SunOrama“, o terasă care atrage turiștii cu spații de recreere confortabile, șezlonguri atractive și priveliști uimitoare asupra munților înconjurători.
www.skiwelt.at
www.imst.at