Navigație Cuprins Activități în Austria
close
Please choose your country:
Or choose your language:

Valea Stubai - date & cifre

Tot ce are nevoie mic și mare pentru distracția perfectă la schi se găsește în valea Stubai - din acest motiv regiunea a câștigat pentru a treia oară titlul de "regiunea de schi din Alpi cea mai potrivită pentru familii", oferit de ghidul de schi ADAC.

Valea Stubai

Valea Stubai, la doar 20 de minute cu maşina de Innsbruck, se poate accesa simplu şi rapid cu maşina, trenul sau autobuzul. Gheţarul Stubai, cea mai mare regiune de schi pe gheţar a Austriei, desemnată de portalul online www.snow-online.de câştigătoare la categoria „Siguranţa zăpezii", oferă pe 110 km de pârtie plăcerea schiului şi garanţia zăpezii din octombrie până în iunie. Pârtiile perfect preparate îi aşteaptă pe vizitatori şi în centrul de schi Schlick 2000 din Fulpmes, în regiunea de schi pentru familii Serlesbahnen bei Mieders sau în Elferbergbahn in Neustift.

Asociaţia de turism, Stubai Tirol, informează pe site-ul web www.stubai.at asupra ofertelor actuale şi evenimentelor. Serviciul de căutare online a posibilităţilor de cazare ajută la găsirea ofertei potrivite pentru concediu. Rezervările se pot face şi online pe pagina web www.stubai.at.
Solicitarea de informaţii este posibilă la numărul de tel: +43 (0)501881-0 sau prin e-mail la info@stubai.at.
Pentru rezervări de pachete se poate apela cu încredere la Stubai Touristik, Tel: +43 (0)501881-171 sau 172 respectiv prin e-mail la stubaitouristik@stubai.at.

Mai multe informaţii şi imagini pentru download la www.stubai.at.