Navigation Innehåll Aktiviteter i Österrike

Total avkoppling i Zell am See-Kaprun

Kombinationen av glaciärer, alptoppar och sjöar gör Zell am See-Kaprun till något alldeles speciellt. Den vackra bergsbyn ligger lättillgänglig i närheten av Salzburg. Vyerna, lugnet, spa, aktiviteter i den vackra alpmiljön gör att stressade själar återfinner balansen.

Avkoppling i Tauern SPA, Kaprun

Unik natur, bedårande utsikt, bad och behandlingar. I Zell am See-Kaprun återfinner stressade själar balansen.

Glaciärer, berg och sjöar gör regionen Zell am See-Kaprun i Salzburger Land helt unik. Den omväxlande naturen bjuder in till både vandring, cykling och olika vattensporter. För de mest äventyrliga finns drakflygning med utsikt över Hohe Tauern, en nationalpark som ligger på 3000 meters höjd. För den som vill kombinera intryck och avkoppling på semestern rekommenderas Top of Salzburg. Från denna utsiktspunkt (som är den högsta i Salzbuger Land) är utsikten enorm. Den moderna toppstationen har givetvis en restaurang där det går att njuta dubbelt: av god mat och den härliga utsikten.

Efter dessa svindlande höjder passar det utmärkt med en riktigt avkopplande upplevelse. På den mer än 20 000 kvadratmeter stora spaanläggningen Tauern Spa i Kaprun står avkoppling och njutning i fokus. Detta spa värms upp av heta källor. Här finns möjligheten att bada i många olika bassänger eller bastuanläggningar. Vatten-zumba, simkurser och en lång rad kropps- och ansiktsbehandlingar ingår i det varierade utbudet.

Restauranger och övernattningsmöjligheter i hotellet gör att det bara är att checka in och börja avkopplingen.