Navigation Innehåll Aktiviteter i Österrike

atb experience i Kärnten, juni 2013

Den 9-12 juni 2013 är det dags för den nya upplevelsen atb experience. Ett nytt koncept som innebär att det vartannat år är atb experience och vartannat år mässa i Wien. I sommar ses vi i Kärnten för att lära känna en del av Österrike.

atb experience 2013, 9 – 12 juni i Kärnten - Produktutveckling och inspiration av Österrike

atcb som tidigare har tagit plats i Wien i januari varje år har ändrat form. Från och med nu kommer det vartannat år vara atb experience och vartannat år atb sales.

I år träffas vi den 9-12 juni under tre dagar i Kärnten för att inspireras av upplevelser från hela Österrike. Workshopen fokuserar på produktutveckling av nutida ooch framtida trender. Målet är att skapa optimala förutsättningar till nätverkande, produktutveckling och en diskussion om resebranschens aktuella och framtida utmaningar. Här möter du relevanta personer från hotell- och destinationsbranschen som har inflytande på den framtida österrikiska destinationsprodukten.

Som deltagare medverkar du i olika grupper med olika och relevanta tema som kan användas i din produktutveckling. Riktningen styrs av kompetenta personer i gruppen som har erfarenhet av temat och ser till att diskussionerna flyter och är sakliga så att alla blir inspirerade till nya produktidéer. Teman bestäms under mars månad. 

Deltagandet är GRATIS och inkluderar flyg. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Efter anmälan skickar vi en bekräftelse. 

Läs mer om ATB Experience här

ATB Sales 2014, 26 – 28 januari i Wien - Klassisk ATB Workshop
ATB som vi känner igen den från tidigare år, en klassisk workshop. Inbjudan och anmälan sker under september 2013.