Navigation Innehåll Aktiviteter i Österrike

Inspirations- och Produktworkshop 2014

Upptäck Österrike på plats! Få inspiration och kunskap om destinationer samt värdefulla kontakter med de lokala turistbyråer, hotell, incoming-byråer och andra lokala aktörer. Vi besöker tre olika platser och möjligheten att få kontrakt med de mindre hotellen är stora. Endast de som är intresserade av den skandinaviska marknaden deltar, vilket gör att du träffar de som verkligen vill och kan göra avtal med dig.

produkt workshop 2014  © Österreich Werbung
produkt workshop 2014 © Österreich Werbung
produkt workshop 2014 © Österreich Werbung
produkt workshop 2014 © Österreich Werbung
produkt workshop 2014 © Österreich Werbung
produkt workshop 2014 © Österreich Werbung
Vidga dina vyer i Österrike
Det är med stor glädje Österrikes Turistbyrå för fjärde gången bjuder in till Inspiration & produktverkstad den 26-28 maj 2014. I år beger vi oss till Imst i Tirol, Flachau i Salzburg och Millstätter See i Kärnten.

Syftet med workshopen är att ge inspiration till produktutveckling på förmiddagen, genom intressanta och spännande utflykter och sammanföra produktleverantörer och köpare tillsammans på eftermiddagen i en klassisk workshop.

Dina önskemål styr
När du anmäler dig får du fylla i dina önskemål och vi bjuder in produktleverantörer, relevanta destinationer, hotell och incoming-byråer, som uppfyller dina önskemål. Vi kommer också att hjälpa till att sammanföra säljare och köpare, så att båda parter får ut det mesta möjliga av workshopen. Du får ett eget bord, och de österrikiska partnerna bokar in sig för ett snabbt möte hos dig. På så sätt kommer vi att förfina och konkretisera workshopen, så att du får ännu fler kontakter och fler affärer ur ditt deltagande.

Deltagare från förra årets workshop säger:
"Det är mycket positivt med snabb och effektiv kontakt med nya hotell." - Thomas Andreasen, Fjällferie.

"Det är bra att komma till det land, som det rör sig om. Alla på workshopen får något med sig hem. Jag har sex hotell som jag kommer att besöka och kanske använda två" - Heidi Maak, 65 Ferie.

De österrikiska deltagarna
Följande österrikiska produktleverantörer har hittills anmält sig till workshopen:

Imst 26 maj 2014-04-01
TVB Imst
TVB Lech Zürs
TVB Pasnaun-Ischgl
TVB Kitzbüheler Alpen
Hotel Ramada
Travel Partner
Swarovski Kristallwelten
 
Flachau 27 maj 2014
TVB Flachau
TVB Zell am See Kaprun (incl Grand Hotel Zell am See, Romantikhotel Metzgerwirt and Hotel Bremer)
TVB Salzburg Stadt
TVB Schladming-Dachstein
TVB Wagrain-Kleinarl
Bergwelt Hotels
Donau Touristik
 
Millstätter See, 28 maj 2014
Austrian participants:  TVB Millstätter See
TVB Salzkammergut
TVB Osttirol Werbung
TVB Niederösterreich Werbung
TVB Bad Kleinkirchheim
Nationalpark Region Hohe Tauern Kärnten
Naturarena KärntenNassfeld
Villach Warmbad Faaker See

Kostnad
Deltagaravgiften är 2.000:- (exkl moms). I priset ingår alla transfers, boende på 4-stjärniga hotell, helpension, inspirationsprogram och workshop. Flyget tillkommer och där har vi ett förmånligt avtal med Austrian Airlines.

Anmäl dig nu
Anmälan senast den 5 mars 2014 via e-post till:
jenny.kling@austria.info eller genom att använda registreringsformuläret.

Inbjudan skickas även per post till utvalda resebyråer och researrangörer. Maximalt antal deltagare är 15 svenska resebyråer.

Finns det önskemål kommer vi även att göra en efterföljande studieresa i Kärnten, den varma, soliga och sjötäta regionen, ännu relativt okänd i Sverige. Tack vare alpernas höga toppar skyddar bergen mot de kalla nordvindarna och värmen från söder når lättare fram.

Vi ser fram emot att få välkomna dig till vår fjärde Inspiration & Produktworkshop. Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss för mer information.