Navigation Vsebina Aktivnosti v Avstriji

Fotografije in vsebine o počitnicah v Avstriji

Za predstavnike turistične panoge in vse, ki bi radi fotografije ter besedila uporabili za druge namene, je na voljo baza z bogatim slikovnim in besedilnim gradivom.

 © Österreich Werbung / Peter Burgstaller

V fototeki, ki se nenehno posodablja in širi, je na voljo več kot 5.000 reprezentativnih fotografij, na katerih so predstavljene glavne znamenitosti Avstrije. Uporaba fotografij za turistične in redakcijske namene, s ciljem oglaševanja Avstrije, je popolnoma brezplačna in zahteva zgolj predhodno registracijo. Fotografije lahko v vseh navedenih formatih shranite na vaš računalnik, za nadaljne informacije pa kontaktirajte Avstrijski turistični urad. 

Arhiv besedil vsebuja okrog 500 redakcijskih besedil Avstrijskega turističnega urada in nudi odličen pregled zanimivih tem, počitniških destinacij, skritih namigov ter aktualnih trendov. Besedila dopolnjujejo spletne povezave do relevantnih spletnih strani, pomembnih prireditev ter drugih dogodkov. Pod kategorijo „skriti namigi“ je za vse dopustnike, ki želijo resnično doživeti Avstrijo, na voljo seznam odličnih hotelov, restavracij, kulturnih prireditev ter drugih aktivnosti.

Besedila lahko služijo kot osnova za novinarske članke, raznovrstne brošure, spletno objavo ali druge publikacije, ter so hkrati izvrsten vir informacij za načrtovanje počitnic v Avstriji ter pridobitev novih inspiracij.

Vsebine lahko iščete po kategorijah ali ključnih besedah. Nekatera besedila so na voljo tudi v angleškem jeziku. V ospredju so teme, ki so aktualne dlje časa, vendar kljub temu priporočamo, da pred objavo preverite njihovo aktualnost. Prav tako se veselimo vaših povratnih informacij in predlogov za kakršnekoli vsebinske spremembe.   

Uporaba gradiva je brezplačna. Besedila lahko uporabljate neomejeno in brez navedbe avtorja – v izvirni obliki, skrajšana ali preoblikovana. Veselimo se posredovanja vaših različic!  

Spletna stran: www.austrianviews.at

Kontakt: foto@austria.info