Hochseilklettergarten im Gänsehäufelbad Hochseilklettergarten im Gänsehäufelbad
16.08.2021

Tips voor avontuurlijke gezinnen

Probeer nieuwe dingen uit en ontdek ze op vakantie: Spellen en avonturenwerelden in talrijke streken in Oostenrijk maken dit mogelijk.

Wat doen we vandaag? Deze vraag is gemakkelijk te beantwoorden voor gezinnen op veel plaatsen in Oostenrijk. Want behalve mooie natuur, goede lucht en gezinsvriendelijke gastheren, zijn er ook talrijke aantrekkelijke bestemmingen voor actieve bezoekers. In Wenen bieden drie hoge touwenparcours een welkome afwisseling op het verkennen van de stad. Ten zuiden van Wenen, in het Wechselland in de Weense Alpen, kun je fietsen, scooteren en swingen. Klimmen en dieren bezoeken is aan de orde van de dag in Almenland in Stiermarken. Tot de attracties in de Katschberg Lieser-Maltatal streek, die zich uitstrekt van het SalzburgerLand tot Karinthië, behoren het ezelpark en de TschuTschu kabelbaan. In Zell am See-Kaprun in het SalzburgerLand vermaken sneeuwbalgevechten en drakenpuzzels je. Alpine spelen in het sparrenkasteel, op het water en in de bergen zorgen voor afwisseling in het Zillertal in Tirol.

Meer activiteiten voor gezinnen vind je hier.

Naar de persinformatie

Meer artikelen

Rotsen beklimmen en door het bos slingeren

05.10.2021

Op zoek naar avontuur? Touwenparcours en klimparken in heel Oostenrijk bieden afwisseling en sensatie voor het hele gezin.

Meer lezen

Actieve gezinsvakantie

16.08.2021

Probeer nieuwe dingen uit en ontdek ze op vakantie: Spellen en avonturenwerelden in talrijke streken in Oostenrijk maken dit mogelijk.

Meer lezen

Verfrissende waterlopen

28.07.2021

Warme zomerdagen in het verschiet? Maak dan een wandeling langs de meren en rivieren van Oostenrijk of verken een kloof.

Meer lezen

Baden in de natuur

17.06.2021

Als je in drinkbaar water wilt zwemmen terwijl je naar het groen of de bergen kijkt, vind je in de Oostenrijkse natuur talloze idyllische badplaatsen.

Meer lezen