Radfahren am Donaukanal Radfahren am Donaukanal
31.05.2021

De stad verkennen op de fiets

Midden in de stad en toch op het platteland: deze aangename combinatie ervaren fietsers op een paar prachtige routes door heel Oostenrijk.

Het briesje houdt je fris, de positie op je fiets geeft je een goed overzicht. Als je de stad per fiets wilt verkennen, bieden de Oostenrijkse steden een groot aantal mooie fietspaden. In Wenen leidt de "Canale Grande" tocht van het Donaukanaal naar de Donau. Aan de oevers van de Traisen kunnen fietsers door St. Pölten fietsen. Stadscultuur en de charme van een wijnstreek verrukken de fietsers op de Steirische Murradweg op de etappe tussen Graz en Leibnitz. De mooiste uitzichten van Salzburg ontdek je op de fiets. In Vorarlberg begeleidt de Rijn de ontdekkingsreizigers door drie steden.

Meer over fietsen in Oostenrijk.

Naar de persinformatie

Meer artikelen

Actieve gezinsvakantie

16.08.2021

Probeer nieuwe dingen uit en ontdek ze op vakantie: Spellen en avonturenwerelden in talrijke streken in Oostenrijk maken dit mogelijk.

Meer lezen

Verfrissende waterlopen

28.07.2021

Warme zomerdagen in het verschiet? Maak dan een wandeling langs de meren en rivieren van Oostenrijk of verken een kloof.

Meer lezen

Baden in de natuur

17.06.2021

Als je in drinkbaar water wilt zwemmen terwijl je naar het groen of de bergen kijkt, vind je in de Oostenrijkse natuur talloze idyllische badplaatsen.

Meer lezen