Kontakt austria.info Kontakt austria.info

Contact

Wil je meer informatie over Oostenrijk als vakantiebestemming? Dan kijken we ernaar uit van je te horen.

Als Oostenrijkse Dienst voor Toerisme ondersteunen we journalisten en bloggers bij hun berichtgeving over het thema "Vakantie in Oostenrijk". Hoe dat eruit kan zien, hebben we hieronder in detail samengevat onder "Onze diensten voor jou".

Contact

Thiebout van den Bergh
Marketing - Pers - B2B

Nederland

Telefoon +31 6 14764232
E-mail thiebout.vandenbergh@austria.info

Lisa Paulussen
Pers - Marketing - Partnermanagement

België

Telefoon +32 484 91 06 33
E-mail lisa.paulussen@austria.info 

Onze diensten voor jou

Actuele informatie in het persportaal

Behalve actuele informatie publiceert ons persportaal onderzoekstips van de redactie en geschikt beeldmateriaal, dat je kunt gebruiken voor je berichtgeving of als uitgangspunt voor ideeën voor je eigen onderzoek. Bovendien vind je zomer- en winternieuws, dat je op ideeën kan brengen voor je onderzoek. Abonneer je op onze persnieuwsbrief, die je regelmatig van het laatste nieuws zal voorzien.

 

Onderzoek vanaf je bureau

Heb je informatie, persoonlijke tips, statistieken, gesprekspartners, teksten of foto's nodig voor je Oostenrijk-artikel? We werken samen met alle toeristische aanbieders in Oostenrijk en geven je graag de juiste contacten. Als je alleen op zoek bent naar foto's, is het de moeite waard vooraf ons media-archief te bekijken.

 

Persreizen, bloggerreizen en evenementen met onze Oostenrijkse partners

Wil je ter plaatse individueel onderzoek doen voor een artikel over het onderwerp "Vakantie in Oostenrijk"? Ook hierin kunnen we je ondersteunen. We praten graag met onze contacten in Oostenrijk en helpen je bij het vinden van de juiste gesprekspartners. Ter plaatse ontmoet je de perscontactpersoon van de streek, om je onderwerp specifieker te kunnen behandelen.

Elk jaar organiseren we persreizen voor groepen en ook bloggerreizen. Als je belangstelling hebt voor zulke reizen, neem dan contact met ons op en laat ons weten welke onderwerpen voor jou relevant zijn. Wij voegen je graag toe aan onze mailinglijst en brengen je op de hoogte zodra er weer een geschikte reis gepland is. Dit geldt ook voor andere evenementen zoals redactiereizen en persevenementen die we regelmatig met onze partners houden.

 

Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Media-archief Oostenrijkse Dienst voor Toerisme

Beelden over vakantie in Oostenrijk

naar het media-archief