Sonnenapartment im Biohotel Daberer im Gailtal in Kärnten Sonnenapartment im Biohotel Daberer im Gailtal in Kärnten
17.06.2021

Goedenacht en goedemorgen!

Van een uitzicht op de sterrenhemel tot Zirben meubels: veel gastheren in Oostenrijk zorgen ervoor dat hun gasten een bijzonder goede en rustgevende nachtrust hebben.

Een goede nachtrust draagt in hoge mate bij tot ontspanning. Om dit te laten slagen scheppen tal van gastheren in Oostenrijk een speciale slaapatmosfeer. In de rust van het Waldviertel in Neder-Oostenrijk slapen de gasten in gezellige houten lodges en worden ze ook getrakteerd op voortreffelijke culinaire hoogstandjes. In het thermale kuuroord en wijnland Stiermarken-Burgenland kun je je favoriete kussen van tevoren reserveren en uitrusten in boxspring bedden. Het uitzicht op de sterrenhemel bekoort natuurliefhebbers in de rondom beglaasde kamer in het Großes Walsertal Biospheren Park in Vorarlberg. In Karinthië dragen massief houten bedden, gemaakt door de lokale timmerman, bij tot een goede nachtrust in het traditionele biologische hotel.

Nog meer over het onderwerp recreatie in de natuur vind je hier.

Naar de persinformatie

Meer artikelen

Ontspannen op het platteland met het gezin

16.08.2021

Vakantie is, volgens de definitie, voor ontspanning. Als je hiernaar op zoek bent en met je gezin reist, zul je zeker geluk vinden in de Oostenrijkse Alpen.

Meer lezen

Heerlijke zomer

28.07.2021

"Sommerfrische", letterlijk frisheid van de zomer, betekent in Oostenrijk veel meer dan alleen maar vakantiedagen doorbrengen aan het meer of in de bergen.

Meer lezen

Groene ruimten in steden

31.05.2021

Voor een ontspannende pauze bieden de Oostenrijkse steden charmante parken, op sommige plaatsen zelfs stadsbergen en pleinen aan het water.

Meer lezen