Fotokunst im Grünen: das Festival "La Gacilly" in Baden Fotokunst im Grünen: das Festival "La Gacilly" in Baden
21.06.2021

Moderne kunst in de open lucht

Op veel plaatsen in Oostenrijk opent openbare kunst nieuwe perspectieven op steden, dorpen en landschappen. Een selectie.

Op je gemak slenteren terwijl je je vergaapt aan hedendaagse kunstwerken: veel plaatsen in Oostenrijk bieden dit genoegen. In Innsbruck in Tirol moedigt een stadswandeling je aan om de moderne architectuur te ontdekken. De "Creatief Salzburg" rondleiding vestigt het oog op sculpturen, installaties en eigentijdse gebouwen. In Linz brengen graffiti en muurschilderingen kleur in het havengebied. Ongeveer 1.500 foto's van fotografen uit de hele wereld zijn te zien op het openluchtfestival "La Gacilly" in Baden in Neder-Oostenrijk. Deze zomer verkennen olieverfschilderijen op groot formaat en installaties op de Grossglockner Hoge Alpine Weg de bergnatuur.

Naar de persinformatie

Meer artikelen

Cultuur al fietsend ontdekken

16.08.2021

Reis in je eigen tempo, ontdek prachtige landschappen en bijzonderheden uit kunst en cultuur: Talrijke culturele fietstochten in Oostenrijk combineren dit genoegen.

Meer lezen

Van poëtisch tot duurzaam groen: architecturale pleisterplaatsen

28.07.2021

Ver vooruitziend, speels of recht voor z'n raap: Oostenrijk herbergt talloze opmerkelijke gebouwen van de moderne en hedendaagse tijd.

Meer lezen

Reis door het land met muziek

31.05.2021

In Oostenrijk wordt eersteklas muziek uitgevoerd op buitengewone plaatsen in steden, in dorpen, op bergen en aan meren.

Meer lezen