17.04.2023

Zomernieuws 2023

Een zomervakantie op z’n Oostenrijks betekent een stap terug doen uit het alledaagse drukke leven. Het betekent volledig opgaan in spannende avonturen, imposante natuur en authentieke tradities. Wissel zakelijke bijeenkomsten in voor wandelingen langs het meer, de plaatselijke voetbalmatch voor adembenemende alpenpanorama's, en Netflix-series voor een wandeling door een befaamd kunstmuseum.

Moe van bestanden te delen op kantoor? Deel anders eens lekkernijen in de plaats - wij raden een grote portie Kaiserschmarren aan, idealiter verorberd op een zonnig terras van een gezellige hut. Weinig energie? Probeer het beroemde Oostenrijks kraantjeswater in plaats van een chemisch drankje uit blik. En wat dacht je ervan om je zakelijke gesprekken in te ruilen voor quality time met je geliefden?

Beleef Oostenrijk dit jaar zoals de lokale bevolking het zou doen. Van actieve buitenactiviteiten tot luie dagen in de zon, ontspannende citytrip of een mix van alles. Ongeacht waar je zomeravontuur je brengt, de Oostenrijkse regio's zullen je stuk voor stuk betoveren met hun unieke sfeer.