11.05.2021

Virtuele persreis naar Tirol

Na meer dan een jaar van lockdowns kan het vooruitzicht om weer te reizen naar het buitenland niet spannender zijn. Om een voorproefje te geven van wat ons te wachten staat als het internationale reizen weer begint, organiseerden we een virtuele persreis naar vier regio's in Tirol.

Hier vind je de hoogtepunten van onze tour:

Tiroler Kaunertal baant zich een weg naar de bergen

Laten we eens kijken naar duurzaamheid en barrièrevrije vakanties in het Kaunertal, dat is als een "CLAR"-regio erkend: Clear Alpine Region Kaunertal. Bovendien is het een van de meest toegankelijke regio's van Europa. Senioren, gezinnen met kleine kinderen, mensen met een fysieke handicap - iedereen kan de natuur verkennen en van een vakantie genieten zonder belemmeringen. Michaela en Elena vertellen meer over hoe duurzaamheid en toerisme in het Kauntertal hand in hand gaan en waarom bergen aan iedereen toebehoren.

Perstekst Kaunertal 
Beelden en teksten over het Kaunertal

Contactinfo: Kaunertal Toerisme
Severin Wegener
Feichten 134
A-6524 Kaunertal
T.: +43-5022-5200
s.wegener@kaunertal.com
www.kaunertal.com

Geniet van de vrijheid van zeer persoonlijke momenten van ontspanning in de regio Innsbruck

Innsbruck is een schitterende stad met architectonische pareltjes en keizerlijke bezienswaardigheden, omgeven door bergen en natuur. Antonella zal ons meer vertellen over waarom Innsbruck, de hoofdstad van de Alpen, haar 'happy place' is en waarom Innsbruck's culinaire scene het ontdekken waard is. Ze zal worden bijgestaan door Claudia, eigenares van het restaurant Die Wilderin, een van de innovatieve restaurants van de Tiroolse hoofdstad. Claudia zal ook meer uitleg geven over haar concept "from nose to tail".

Perstekst Innsbruck
Persteksten over Innsbruck
Beelden over Innsbruck

Contactinfo: Innsbruck Toerisme
Colette Verra
Moat 3
A-6020 Innsbruck
T.: +43 512 53 56 506
c.verra@innsbruck.info
www.innsbruck.info

Puur natuur: vakantiegenot in het Pitztal

De Zirbe, de Alpenden is meer dan zomaar een boom. Soms wordt het zelfs "de koningin van de Alpen" genoemd. De boom bevordert de slaap, verlaagt de hartslag en ondersteunt ontspanning. Manuela neemt ons mee naar een van Oostenrijks mysterieuze steendennenbossen, het "ZirbenPark", en leert ons meer over deze geurige boom.

Perstekst Pitztal
Beelden en teksten over het Pitztal

Contactinfo: Toeristische Dienst Pitztal
Stephanie Schlierenzauer
Unterdorf 18
A-6473 Wenns im Pitztal
T.: +43 5414 86999-15
stephanie-schlierenzauer@pitztal.com
www.pitztal.com

Nieuwe energie opdoen in het Kufsteinerland: krachtplekken, rustpunten en wellness voor lichaam en geest

Ontspannen midden in de natuur, jezelf vinden en nieuwe krachten opdoen gaan hier vanzelf. Eenzame bergweiden, schaduwrijke bossen, bergbeekjes met kristalhelder bronwater bieden rust en inspiratie. Barbara en Harry vertellen hoe je onverwachte energieën kunt opwekken en waar je historische krachtplekken kunt vinden, maar ook over de uitstekende wellness hotels die je verwennen met programma's variërend van yoga tot energetisch helende wandelingen.

Perstekst Kufsteinerland
Persteksten over het Kufsteinerland
Beelden over het Kufsteinerland

Contact: KUFSTEINERLAND
Barbara Kaiser
Unterer Stadtplatz 11
A-6550 Kufstein
Tel: +43 5371 62207-21
b.kaiser@kufstein.com
presse.kufstein.com