Baumhaus in Floras Garten Baumhaus in Floras Garten
04.04.2022

Overnachting in een boomhut

Hoog en droog boven de grond en met het best uitzicht slapen natuurliefhebbers in boomhutten die zich overal in Oostenrijk bevinden.

Met veel comfort of zo dicht mogelijk bij de natuur? Wie in Oostenrijk een boomhut zoek om te kunnen overnachten, kan in uit verschillende mogelijkheden kiezen. De avontuurlijke boomhut in Sulzberg in Vorarlberg en de boomhut in Floras Garten in Ellmau in Tirol kunnen beschouwd worden als kleine appartementen. Aan de kleine Pirkdorfer See in Karinthië slapen gasten in luchttenten en in het Boheemse Woud in Opper-Oostenrijk in een vrij zwevend boombed. Zo rond als een boomstam zien de boomhutten van Gasthaus Steirereck am Pogusch in Stiermarken eruit. In de vijf boomhutlodges in Schrems, Neder-Oostenrijk, worden gasten omringd door de rust van het Waldviertel.

Naar de persinformatie

Lakeside Petzen Glamping Resort am Pirkdorfer See
Lakeside Petzen Glamping Resort am Pirkdorfer See © Tourismusregion Klopeiner See - Südkärnten Feistritz
Baumhaus in Floras Garten
Baumhaus in Floras Garten © Hotel Hochfilzer / Kornelia Hoschek Ellmau
In Baumhäusern mit origineller Architektur übernachten Gäste nahe des Wirtshauses Steirereck am Pogusch in der Steiermark.
In Baumhäusern mit origineller Architektur übernachten Gäste nahe des Wirtshauses Steirereck am Pogusch in der Steiermark. © Restaurant Steirereck / Stukhard Turnau
Zimmer mit Aussicht: Baumhaus Lodge Schrems
Zimmer mit Aussicht: Baumhaus Lodge Schrems © Baumhaus Lodge Schrems Schrems
Erlebnis Baumhaus Baldauf
Erlebnis Baumhaus Baldauf © Erlebnis Baumhaus Baldauf / Jessica Alice Hath Sulzberg

Meer artikelen

Overnachting in een boomhut

04.04.2022

Hoog en droog boven de grond en met het best uitzicht slapen natuurliefhebbers in boomhutten die zich overal in Oostenrijk bevinden.

Meer lezen

Fakkeltochten

07.03.2022

Een nachtelijke wandeling door het pikdonkere winterwonterland, het licht van de fakkel zorgt voor een romantische gloed. Veel Oostenrijkse wintersportplaatsen organiseren fakkelwandelingen.

Meer lezen

Laten we gaan alpine baden!

05.10.2021

De gematigde hoogte, de heerlijke stilte en de goede lucht scheppen een uiterst gunstig microklimaat op de Oostenrijkse alpenweiden.

Meer lezen

Ontspannen op het platteland met het gezin

16.08.2021

Vakantie is, volgens de definitie, voor ontspanning. Als je hiernaar op zoek bent en met je gezin reist, zul je zeker geluk vinden in de Oostenrijkse Alpen.

Meer lezen