Auf erfrischenden 2.350 Meter Seehöhe: die Wedelhütte im Tiroler Zillertal Auf erfrischenden 2.350 Meter Seehöhe: die Wedelhütte im Tiroler Zillertal
05.10.2021

Genieten in de bergen

Oostenrijkse gastheren en koks zijn erg dol op zelfgekweekte en zelfgemaakte gerechten.

Tegenwoordig wordt de combinatie als bijzonder beschouwd en een garantie voor lekker eten. De familie Skorianz van het Gipfelhaus Magdalensberg in Karinthië, de familie Lugger van het Gasthof Unterwöger in Oost-Tirol en de familie Scharfetter van het Weitmoser Schlössl in het SalzburgerLand zijn voorbeelden van boeren en herbergiers. Er wacht de gasten ook heerlijk eten, waar de koks groenten en kruiden uit eigen tuin gebruiken en verfijnen. Hiertoe behoren de Krummholzhütte in Stiermarken, de Bürglalm in het SalzburgerLand en de Wedelhütte in Tirol.

https://www.genussregionen.at/

Naar de persinformatie

Meer artikelen

Fabrieken en bedrijfsdemonstraties

04.04.2022

Fabrikanten in heel Oostenrijk nodigen je uit om meer te weten te komen over speciale producten en productieprocessen.

Meer lezen

Eet, drink, slaap: repeat!

24.01.2022

Er even helemaal tussenuit om eens goed bij te tanken is altijd een goed idee. Om dat in Oostenrijk te doen is helemaal een goed idee, want hier zijn, een heleboel mooie en fijne plekken te vinden om eens goed in de watten te worden gelegd.

Meer lezen

Genieten in de bergen

05.10.2021

Oostenrijkse gastheren en koks zijn erg dol op zelfgekweekte en zelfgemaakte gerechten.

Meer lezen

Culinaire uitstapjes

16.08.2021

De keuken in Oostenrijk is verbazingwekkend gevarieerd. In elke streek zijn topkoks aan het werk, die creatieve lekkernijen uit regionale ingrediënten toveren.

Meer lezen